M4NIEK Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Kpisz sobie? :clap: ;) No coś Ty, przecież nie od razu Rzym zbudowali... ja zaczynałem od simsona na pedały :biggrin: później ogar z silnikiem jawki, a to w porównaniu z poprzednim i wzięciu pod uwagę mojego wieku to była zabójcza maszyna :biggrin: a radochnę miałem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 GRATULACJE bardzo fajny sprzęcik jak go odpicujesz to będzie już naprawdę czym pojeździć :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Okazało się że tylny hamulec też leje :/ Mam nadzieje, że nie trzeba będzie wymieniać cylinderków, tylko same uszczelki. Zrobie przód to będę nad tyłem myślał :biggrin: Natomiast przedni to jest sieczkarnia istna :banghead: Nie dość że płyn nie wypycha cylinderków to jeszcze poprzedni wlaściciel zeszlifował cylinderki bo mu tarły o tarcze :banghead: Teraz nie da sie ani wyciągnąć ani popchnąć. Zaraz jade do serwisu yamahy, gdzie jest znajomy i powie czy opłaca się coś robić przy nich czy kupić nowy :icon_biggrin: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Gratuluje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Tylko zebys ie nieokazaloz e to studnia bez dna... Bo tak jak patrze na to zdjecia i widze co ty piszesz to roznie mzoe byc. Ale bardzo Ci tego niezaycze i rób go szybko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 :D :D :( Dzisiaj byłem w serwisie i wydmuchali mi te tłoczki :) Jeszcze tylko uszczelki i hamulec gotowy :) Dobrze, że sie tak potoczyło, z tyłu pewnie tez tylko uszczelki wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 QooBooS fajny sprzecik :icon_mrgreen:) Wielkie Gratki z mojej strony :banghead:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Gratuluje, pokaz jakies gokladniejsze fotki w dobrym swietle bo ten filmik za duzo nie pokazuje. Pozdro, szerokości.... Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Facet od yamahy powiedział, że nie może tego zrobić i mam sobie to sam zrobić :icon_razz: Po drodze po uszczelki do o-ringi do zacisków zgubiłem portfel i telefon (K750i) :( Widać, dobra passa się skończyła :icon_rolleyes: W portfelu była karta motorowerowa, kredytowa inne dokumenty :eek: Edytowane 10 Marca 2007 przez QooBooS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Dzisiaj cały dzień z dziadkiem przesiedziałem w garażu, rozbierając lagersy :icon_rolleyes: Na szczęscie wszystko dobrze poszło :D Żul przyniósł portfel do domu, więc chociaż tyle :buttrock: Zauważyłem że urwana jest guma łącząca filtr powietrza z gaznikiem... :/ nie wiecie gdzie mozna cos takiego kupic? raczej ciezko bedzie dopasować od innego pojazdu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 No więc tak ;) Kupiłem oponki z przodu 110/90 16 (nowa) z tyłu 130/90 16 za 200zł w sumie. Do tego przyszedł już akumulator za 75zł :banghead: (żelowy). W środe jade po klocki (na zamówienie) za 70zł ;) Do tego jeszcze muszę kupić jakąś gąbkę i zamontowac w miejsce filtra powietrza :buttrock: A ta guma o której wspominałem wczesniej to utne troche oryginalną i "doczepie" (przez obejmy) do niej taką od simsona na przykład. Póki co będzie działało jak dorwę oryginalną to wymienie :)To są największe wydatki na moto w tej całej naprawie :D Od środy pójdzie już z górki :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturS Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Gratulacje i bezpiecznej jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Gratuluję. Ale motor do remontu za takie pięniądze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Nie nazwał bym tego remontem :banghead: to są po prostu poprawki po poprzednim właścicielu... :biggrin: ( zaraz po klocki jadę :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Ładne ładne :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi