Vatzeque Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Ja będę, a może i jakieś szmaciane gacie kupie, bo w skórze w upale to niezbyt....Też chcem upust :) Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKI Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 no to ja wam powiem ze ja tez bede... mało tego... mysle ze bedzie od groma ludzi :] bo pogoda na sezon juz jest, problem w tym ze to my nie jestesmy gotowi :) i po to własnie jest ta impreza :] ja bede szperał za jakas fajna kurteczka a moja kobita bedzie mi marudzic która to gorsza;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 równiez bede :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 i ja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 ja też bedę :flesje:a tu jest mapka :lalag: http://www.pkserwis.com.pl/oldtimer.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 tyle osob sie deklarowalo, pojawil sie tylko browarny, ktorego przepraszam za bark czasu na pogadanie, ale zamieszanie akurat bylo i ludziska trzeba bylo obslugiwac, powiem obiektywnie, byl to najwiekszy bazar w histori na gornym slasku, ja bylem motorkiem, jak o 4 rani wyjezdrzalem z bielska to bylo +7, niestety w katowichach bylo -1 wiec jak zsiadlem z shadowki, to siodelko drapalem ze szronu :icon_rolleyes: tyle osob sie deklarowalo, pojawil sie tylko browarny, ktorego przepraszam za bark czasu na pogadanie, ale zamieszanie akurat bylo i ludziska trzeba bylo obslugiwac, powiem obiektywnie, byl to najwiekszy bazar w histori na gornym slasku, ja bylem motorkiem, jak o 4 rani wyjezdrzalem z bielska to bylo +7, niestety w katowichach bylo -1 wiec jak zsiadlem z shadowki, to siodelko drapalem ze szronu :icon_biggrin: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Byłem i rozglądałem sie za granatowym mondeo oraz białym parasolem i lipa nie znalazłem :icon_mrgreen: ,niestety miałem tylko godzine czasu a kupić musiałem dwie pary spodni więc tak wszystko w biegu było. Pzdr Byłem i rozglądałem sie za granatowym mondeo oraz białym parasolem i lipa nie znalazłem :icon_razz: ,niestety miałem tylko godzine czasu a kupić musiałem dwie pary spodni więc tak wszystko w biegu było. Pzdr Byłem i rozglądałem sie za granatowym mondeo oraz białym parasolem i lipa nie znalazłem :icon_razz: ,niestety miałem tylko godzine czasu a kupić musiałem dwie pary spodni więc tak wszystko w biegu było. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 jestes rozbgrzeszony :) dzialo sie wiele na tym bazarku, to fakt jestes rozbgrzeszony :) dzialo sie wiele na tym bazarku, to fakt Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAriosz Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Witam, Byłem na tym bazarze i moge powiedzieć tyle ze kupiłem to co chciałem, ale pod względem wielkosci wymięka przy Moto Weteran Bazar w Łodzi. W Łodzi jest jakiś porządek a w Katowicach bylo troche tak porozrzucane. Do stoiska Ret bike nawet nie było co sie pachć bo ludzi od groma, ciuchy rozchodziły sie jak swieze bułeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi