krystian14l Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 siemka właśnie sie zatsanawiam co mogło być w hondzie mbx z 1985roku (to ta w pełnej owiewce) w owiewce po prawej stronie i po lewej koło licznika mam takie 2 dziury prostokatne co tam mogło być?? czy poprostu tam sa śruby trzymajace owiewke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 ja miałem mbxa też z pełną owiewką i te dziury były zaślepione tuningową siatką... wydaje mi sie ze są po to żeby móc sie dostać do żarówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian14l Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 no wiesz no mi sie tez wydaje bo tam jest mocowanie owiewki i moze zeby muc odkrecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 być może żeby dostać sie do śrub i do żarówek... bo ja miałem zaślepione te otwory i było przekichane z z wymianą żarówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian14l Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 no ale czym to zaslepić zeby niewyglądało jak "wiejski tuning" xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi