kacpextreme Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 :) ja powiem tyle, to tylko 50 . zmien moto na 125 :cool: tak wlasnie :clap: ps. mi 50 n.a.r.a.z.i.e. starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek0092 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 siema mam TESKE i jest taki problem, iż motor leci najwiecej 60km/h i to z duzej gorki. mianowicie gdzie jest ta blokada?????? jak kros wie to niech napisze. jest to suzuki ts 50xk 91r wersja 5-o biegowa gg3767381 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psikus Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Moja ts' na zębatkach 14/50 leci 60-70km/h(cylinder 70).Mam 4 biegową skrzynkę ;) .Czy możliwe jest że wypadł mi jeden bieg? Wszyscy mówią że mają 5 lub 6 biegów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek0092 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 raczej mało prawdopodobne że masz 4biegi ja mam w swojej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psikus Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Może zębatka(?) od tego biegu została wywalona.Na naklejce-schemat zmiany biegów są tylko 4 biegi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek0092 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 elo nie wiesz jak mozna odblokowac suzuki ts?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolaWWl Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 1 blokada znajduje sie w dyfuzorze... aby ją zdjąc trzeba go wypatroszyc... przynajmniej tak mi sie wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikustsx Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 MAM PYTANIE..... CZY KTOS Z WAS MAJACY SUZUKI TS 50 MA STOZKOWY FILTR.??? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 no ja mam stozkowy filtr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikustsx Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 no ja mam stozkowy filtr. I normalnie wskakuje ci pomiedzy centralny amortyzator.. spox chciałem sie upewnic bo zamierzam zakupic/// senk ju....us sempaj ej a jakiej musi byc ten otwór co wchodzi na gaźnik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 nie wiem jak z gaźnikiem bo u siebie mam Radziecki gaźnik K60B i jestem z niego zadowolony ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek TS Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Ja osobiście nie polecam stożka do TS"ki :bigrazz: Jak wiadomo jest to ENDURO :bigrazz: Zaliczasz jakoś większą kałuże przez stożek momentalnie zasysa wode do gaznika i motorek momentalnie gaśnie :bigrazz: A w środku lasu raczej ciężko go wyczyścić :bigrazz: Pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek suzuki ts 50 xK Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 siema mam taka sprawe a mianowicie muj ts pali mi bardzo duzo jakies 6-7 l na 100 po terenie i strasznie dymi daje mu mieszanke 1:5 nie wiem czy to tego wina to wersja 5-biegowa chlodzona powietrzem z 1991 r jak zmniejszyc zuzycie paliwa i jeszcze jedna sprawa to taka ze nie mialem linki do predkosciomierza kupilem zakladami niedziala rozebralem przednie kolo i jest jakis trybek ale nie ma co go napedzac jakas czesc? prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi