kalosh Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Witam.Pewien ktoś sprzedaje na allegro wkłady do filtrów Hiflofiltro. Czy mogę taki wkład zastosować do puszki innej firmy? Czy tę operację wykonuje się metodą dłuta i młotka czy jakoś przyjemnie klik klik?Dzięki za info.Pozdrawiam kalosh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Witam.Pewien ktoś sprzedaje na allegro wkłady do filtrów Hiflofiltro. Czy mogę taki wkład zastosować do puszki innej firmy? Czy tę operację wykonuje się metodą dłuta i młotka czy jakoś przyjemnie klik klik?Dzięki za info.Pozdrawiam kalosh. Hmm, a możesz podać linka bo jakoś nie łapie o co się pytasz :icon_eek: EDIT: Czy chodzi Ci o tą aukcję? http://www.allegro.pl/item172330013_filtry..._motocykla.html Jeśli tak, to w opisie masz że filtry kosztują od 15 do 22 PLN i mogę założyć się o browara że właśnie 22 PLN będzie kosztował filtr HF138 pasujący do Twojego motocykla :) Nie ma czegoś takiego jak wymiana wkładu do filtra - po prostu niektóre motocykle sposiadają filtry zewnętrzne w postaci puszki, inne wewnętrzne w postaci wkładu ale nie są one zamienne. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Aha. Dzięki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi