radzio114 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Witam serdecznie mam pewien problem mianowice ukręciłem szpilke :lalag: przy silniku tam gdzie jest filtr oleju jak to odkręcic .Czy są jakes domowe sposoby kawałek wystaje jednak to uparty kawałek metalu ? Czy tylko jakiś profesjonalny warsztat ? Bardzo prosze o jakś rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Najpierw obstukał bym ja kilka razy młotkiem by zluzować gwint. Potem spryskac WD40 i jesli troche wystaje by chwycić dobrą żabką to powinna dać sie wykręcic. Jęśli nie wystaje na tyle by złapac żabą to naciecie na wkrętak i próba wykręcenia. Mozna tez przyspawać nakrętkę do śruby i wykręcic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 nie wiem jak tam u ciebie z dojsciem ale proponowalbym ci kupis sobie jakis firmowy wykretak do urwanych srub tylko bron boze takitypu "TOYA" bo jakonsie zlamie to wtedy mogila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Czolem! Smarknac spawem jakis kawalek preta, sruby i wykrecic :banghead:.W dowolnym warsztacie zrobia Ci taki spaw za friko lub browar :). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio114 Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Dzięki za rady będe dalej z tym walczył jakoś powinno sie udac :) Panowie wszystko już gra szpilka usunięta dzięki nowej żabce heheh.Moto poskładane i śmiga jak nowe heheh .Jeszcze raz dzięki za rady :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi