koniaczek Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Witam, szukam garazu na Pradze Poludnie najlepiej na Saskiej Kępie.Moze, nawet lepiej, byc wspoldzielony z kims. Ewentualnie kontakt na jakis motocyklo-przyjazny parking strzezony.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highlander Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 jestem z Wawra, też szukam, chętnie wejdę w spółkę.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Ja trzymam sprzęta w dużym garażu podziemnym na Grochowie, a dokładnie na ul.Chrzanowskiego (niedaleko Ronda Wiatraczna) w budynku MPT. Miesiąc w cieplutkim, chronionym garażu kosztuje 100 zeta. Może są jeszcze wolne miejsca, więc jak jesteście zainteresowani, to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolick Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Ja trzymam sprzęta w dużym garażu podziemnym na Grochowie, a dokładnie na ul.Chrzanowskiego (niedaleko Ronda Wiatraczna) w budynku MPT. Miesiąc w cieplutkim, chronionym garażu kosztuje 100 zeta. Może są jeszcze wolne miejsca, więc jak jesteście zainteresowani, to polecam. sorry za lekki offtop, ale w śródmieściu ( przy rondzie de Gaulle'a ) trzymam w garazu moto. 100 zl miesiecznie. nie jest to mega jakis luxus podziemny i w ogole, tylko zespol budynków zaplecza technicznego PAP-u, ale zawsze mozna trzymac pod dachem i nie cieknie i nie moknie i w ogole;] wiec jakby ktoś chciał, to mogę pokierować, gdzie iść i zagadać. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 A ja bym nie pisał gdzie trzymam moto, mając jeszcze w sygnaturze posiadany sprzęt. O szczegółach lepiej na PW :bigrazz: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 A ja bym nie pisał gdzie trzymam moto, mając jeszcze w sygnaturze posiadany sprzęt. O szczegółach lepiej na PW :biggrin: pozdr EEE tam Arkuszowa 197 tuż przy ulicy stoi AT ... od 10 do 18 ... jak ktoś chce ,,łyknąć" prosze bardzo.... tylko ,że :1- rocznik 1991 2- moto zdeka ,,charakterystyczne"3-karwa :icon_mrgreen: mam go metr od siebie za szyba pawilonu :icon_mrgreen: no jakby komuś się udało tfu tfu.. to byłbym w lekkim szoku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 EEE tam Arkuszowa 197 tuż przy ulicy stoi AT ... od 10 do 18 ... jak ktoś chce ,,łyknąć" prosze bardzo.... tylko ,że :1- rocznik 1991 2- moto zdeka ,,charakterystyczne"3-karwa :) mam go metr od siebie za szyba pawilonu :) no jakby komuś się udało tfu tfu.. to byłbym w lekkim szoku.. hehe Nowy... kusisz... widze, ze na zawody sie Tobie zebralo :)a moze ubezpieczyles i teraz odszkodowanie chcialbys co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Raczej AC by kosztowało sporo ...gdzyby się nawet dało.... Już wolałbym zainwestowac w moto .. jakieś dodatki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highlander Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 mistrzu, ja byłbym zainteresowany. podrzucisz jakieś namiary? z kim gadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 jestem z Wawra, też szukam, chętnie wejdę w spółkę.pzdrmoże znalazłoby się coś do spółki... jeśli jest ktoś zainteresowany - okolice Zamienieckiej/Placu Szembeka, garaże strzeżone pod dachem... będę brał połówkę placu w rozmiarze dla czterech kółek, a administracja byłaby zainteresowana wynajmem całości. Koszty wynajmu na cztery koła: 200 + VAT (czyli poszłoby na pół :biggrin: ) + kaucja za zabawki kontroli dostępu... dostępne już od 1 września, w tym tygodniu będę to oglądał...Kontakt do mnie na GG.Szerokości Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 A oto relacja z oględzin garażu, o którym pisałem powyżej.Przybyłem, zobaczyłem i ... wynająłem. Nawet nie było co się zastanawiać. Byłem miło zaskoczony. Informacje ostateczne: abonament 80 PLN miesięcznie, miejsce w garażu zamkniętym pod budynkiem, ciepło w środku (zimą na pewno też będzie...). Są jeszcze 3 takie miejsca postojowe i administracja chętnie je wynajmie :banghead:Szerokości... Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Witam,To mój pierwszy post na tym forum. Właśnie szukałem trochę info o enduro i trafiłem po drodze do was. Jeżeli chodzi o temat wynajmu garażu w Warszawie, polecam w centrum na Powiślu na ul. Fr. Salezego 6 (na końcu ulicy, wjazd za blokiem). Salezego odchodzi od ul. 3 Maja, czli Dobra i okolice. Graż jest podziemny, trzypoziomowy, portier 24h i okamerowany, czyli bezpiecznie.Co do ceny to nie pamiętam trzeba zadzwonić, umówić się i zobaczyć o co biega. Tel do gościa od garazu 601-333-349 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Witam, szukam garazu na Pradze Poludnie (...)A ja na Pradze Północ a dokładnie Targówek, okolice Trockiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaQ Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Ja trzymam póki co we wnęce pod blokiem na białołęce, jest tam masę wolnego (nie wiedzieć czemu) miejsca. Osiedle strzeżone i raczej nikt się na to nie połakomi. Na moto nie pada, ale trochę podwiewa - stąd też lekki oftop, czy takie zimowanie przy dużych mrozach moze mu jakoś zaszkodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dellti Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 a moto nie pada, ale trochę podwiewa - stąd też lekki oftop, czy takie zimowanie przy dużych mrozach moze mu jakoś zaszkodzić?Jeżeli nie ma bezpośredniego kontaktu z wilgocią, to raczej nie powinno się dużo stać, choć oczywiście do zamykanego, ocieplanego garażu trochę brakuje. Osobiście pomyślałbym o jakiejś plandece na zimę, żeby przypadkiem wiatr nie nawiał jakiegoś śniegu pod tę wnękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi