michal750 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Jezdzilem na cbr 600rr. Chce kupic 1000 z uwagi na jego moment obrotowy. Nie trzeba mieszac biegami,ale po przeczytaniu paru postow mysle nad zakupen rocznego sprzeta.Duzo jezdze po miescie ale wiecej po trasie. Chce aby moto bylo w miare wygodne,bo wiem ze nie ma wygodnego sporta. Czasem jazda z plecaczkiem. Latwo sie prowadzilo.Dzieki za pomoc nawet tym co krytykuja innych. Z tego tez mozna wyciagac jakies wnioski.Gdybys tak napisal swoj pierwszy post w tym temacie to nie byloby tej klotni.Tak jak Milosz polecilbym Ci CBR 1000 RR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornas Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 ja jak kupowałem motor to posadziłem żonę przed kompem i WYBIERAJ!!! No i wybrała (czerwony) Suzuki gsx 600 f. Bardzo fajny motorek , a jaki fajny sposób kupowania! Pozdrawiam i może spróbuj takiej formy zakupu, kto wie a może akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Polecam CBR 1100 XX lub Bandyte 1200 lub 1250 w wersji S :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi