speeeed Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 widziałem i jezdzilem (300m góra :icon_rolleyes: ) rs 125 i widziałem mito i mysle ze ze 125-tek to nr 1 mito nr2 planet nr3 rs pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 89-90r czlowieku ty widizałes mito czy hulajnoge? pokaz mi moto z tych lat o takiej stylizacjiczlowieku ten design byl prawdziwym przelomem w tamtych latach i do teraz mito /ducati swiezo wygladaja . Myslisz ze kto wprowadzil wydechy pod dupa ktore teraz ( dopiero! w ducati bylo to z poczatkiem 90 lat ) japonska masowa wprowadzila na rynek??? A 2 oddzielne lampy w ksztalcie lezek ktore teraz ma kazda r6, r1 , cbr i duzo by tak wymieniac - pod czas gdy japonskie moto jezdzily z poteznymi kwadratowymi badz dzwino ksztaltnymi lampami. Wlosi wioda prym w stylizacji motocykli , ogolnie wszystkiego i jest to nie podwazalna prawda .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 zgadzam sie w 100& z aLLy porównaj sobie z tych lat wlcha i japonca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Okej, macie racje - ale nie każdy chcę miec miniaturową replicę dużego motocykla o zajebistych osiągach :lalag: Mi się osobiście Mito podoba, ale wolę oryginalny design nie wzorowany detal w detal z większym motocyklem :) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi