Vochu Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Też sie zastanawiałem nad Cagivia, ale strasznie mi sie nie podoba... Są gustka i guściki. A teraz sie zastanawiam nad RS'ka i NSR'a, ale chyba wezme RSe ;]Tylko niewiem jak z awaryjnoscią, jesli ktos cos na temat wie niech sie wypowie :crossy: PiS :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Co do włoskiego gówna nie zgodze sie z tym. Ja moge popatrzeć na to obiektywnie bo miałem i włocha - Cagive Super City i japońca Honde NSR. I musze stwierdzić ze niestety japońskie sprzęty to masówa praktycznie zawsze z gorszym wyposażeniem w porównaniu z włochami. Ta opisana masówa staje sie też plusem patrząc na ilość dostepnych czesci i ilosc użytkowników z ktorymi można wymieniać opinie.Za to włoskie sprzety - ta niepowtarzalność, dbałość o detale. Po prostu zalezy co kto lubi i co komu pasuje. Wszystko ma swoje wady i zalety. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgadzam sie z Trajką w 100% pozatym jak wiadomo ciezko sie pogodzic posiadaczom NSR'ek z prawdą no ale trudno. Płakać nie bedziemy :P. Pozdrawiam Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Jak dla mnie co wloskie to GOWNO. i tak juz zawsze bedzie.Nie chcialbym lekka 125 jechac 190km/h Jak nie chcesz jechać lekkim sprzętem 190 to nie jedź!!! Nikt Cię nie zmusza!!! Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to nic nie mów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgadzam sie z Trajką w 100% pozatym jak wiadomo ciezko sie pogodzic posiadaczom NSR'ek z prawdą no ale trudno. Płakać nie bedziemy :). Pozdrawiam że czo? z jaką prawdą...? hehe :banghead: jakieś aluzje w moją stronę ;> nie czaje... ale ok sory za :buttrock:. weźcie przestańcie :notworthy: respect :biggrin: Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Chodzi mi o to ze niektórzy (nie chodzi mi o Ciebie tylko ogólnie),starają sie wmówić sobie ze NSR jest najlepsza pod slońcem itp. i nie dają dobpuscic do siebie zdania ze Cagiva (Mito itp.) przewyższa o głowe hamulcami (wielkie tarcze),zaciskami brembo, bardzo dobrym zawieszeniem. Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ Max Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 mito jest najlepsza a nsr przy tym to nic.... ja tez myślę już nad mito ale w głowie jeszcze rs 125 też dobre brembo i zawieszenie showa;p ale mito szybsza i ponoć lepsza;p;p pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vochu Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ale RS np. z 98r. nie wygląda na swoje lata, a Mito nawet z 03r, wygląda jak by była z 89-90r.Dla niektórych wygląd to nie wszystko, ale ja bym nie chciał jeździć na czymś co mi sie niepodoba (choć innym sie może podobać). RS średnio wyciągają 170km/h to ile Mito wyciąga 200? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ale RS np. z 98r. nie wygląda na swoje lata, a Mito nawet z 03r, wygląda jak by była z 89-90r.Dla niektórych wygląd to nie wszystko, ale ja bym nie chciał jeździć na czymś co mi sie niepodoba (choć innym sie może podobać). RS średnio wyciągają 170km/h to ile Mito wyciąga 200? Pozdr. 89-90r czlowieku ty widizałes mito czy hulajnoge? pokaz mi moto z tych lat o takiej stylizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vochu Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Mówie że mi Mito przypomina motor z lat 89-90.Niechce urazić tych co posiadają Mito, bo zapewne to jest świetny motor, no ale mi sie niepodoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ Max Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 mito jest ładne bo przypomina ducati 996 masz coś do ducati miom zdaniem za 125 jest tylko mito nr 1 i nr 2 rs 125 a nsr.....;pdaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 mówiłem to kilkanaście razy... I jeszcze raz powiem Mito jest spoko... ALE RS jest brzzzzyyddkkaaa :biggrin: Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 tez kiedys myslalem ze rs jest najladniejsza ze 125 ... ale jak ja zobaczylem na wlasne oczy ... OMG! brzydkie to ze dajcie se spokoj... (bez obrazy dla posiadaczy) i moim zdaniem najladniejsza jest NSR ... ma najlepsze ksztalty i super sie prezentuje ... Mito jest zbyt kwadratowa ... ale lepsza od RS .. tu ocenilem wyglad ;p co do osiagow to kazdy wie co i jak :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Każdy chwali swoje tak było jest i będzie i nie kłucić się :P bo po co sie denerwować ja powiem tak podobają mi się kszstałty NSR osiągi Mito Ale ja bardziej stawiam na wygląd bo chce pożyć jeszcze z jakieś 90 lat :PP .Nie zazdrośćmy innym ich Moto bo przecież są tacy co zazdroszczą nam NAszych :wink: Pozdro :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 gdybym mial wybierac miedzy 125 scigaczami to mito a tzr cos te motocykle maja w sobie w szczegolnosci mito w nowej budzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi