lon_91 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) no to ja zapodam wam jego foty:D:D http://bikepics.com/pictures/817053/ http://bikepics.com/pictures/817055/ http://bikepics.com/pictures/817056/ ehh.. nie zdązyłem;d Edytowane 2 Marca 2007 przez lon_91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 kurde strary zejebista fura, rocznikowo nie jest tak zle, pociagnac idzie juz czym :D a pewnie za mala kase wyrwales GRATKI ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 dalem 4.500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 no to za ta cene to motor cud, za taka kase to mozna najwyzej kupic jakas podline crossowke, atu endurak swietelka i wszystko ok(chyba) a jak silnik chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Kup sobie do niej ochraniacze na lagi bo zniszczysz je :DPozatym Gratulacje Edytowane 2 Marca 2007 przez Koki_90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 no silnik elegancko, na 3 dodaje tylko gazu i mnie samo na koło niesie, a rano pali za pierwszym i nie trzeba trzymać na ssaniu dluzej niz 3 sek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ten sprzęt bardzo mi przypomina KLXa 250. No oprócz silnika oczywiście. FAjna bryczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 wypas :icon_mrgreen: gratkiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 no silnik elegancko, na 3 dodaje tylko gazu i mnie samo na koło niesie kiedy filmik? już nie mogę się doczekać :icon_mrgreen: a światełka działają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Fajne Fajne :clap: :) :icon_mrgreen: :buttrock: Gratul@cje... :icon_razz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 no filmik zrobie w niedlugim czasie, światła dzialają:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha75 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 No ładna maszyna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Gratuluje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Gratuluje :icon_biggrin: . Jestem ciekaw jak naprawde jest z moca w tym motocyklu. Podejrzewam ze mocowo to dobra setka ale ze wspaniala charakterystyka!! Kurde brakuje takiego modelu w swiezszych rocznikach :/pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ciekawy motocykl. Jedzie pewnie całkiem nieźle i zbiera się z dołu a przy tym jest tani w utrzymaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi