Andi. Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 :icon_mrgreen: Po raz pierwszy chce wymienic klocki w mojej Hondzie X 11. Odkreciłem śrube mocujacą zacisk do podpory , ale został tam jeszcze bolec osłoniety gumową nakładką . Niestety nie udaje mnie się wyciagnąć zacisku , bo ten bolec to uniemozliwia ( na tym bolcu zacisk sie przemieszcza w lewo i w prawo ). Wprawdzie jest tam na jego końcu nakretka, ale nie moge jej za pomocą zwyklego klucza odkrecić a innego klucza ( oczkowyego ) tam nie włozę . Teraz pytanie - czy musze ten bolec wykrecić za ponocą poluzowania tej nakretki , czy da się jakoś inaczej zdjąć zacisk ? Prawdopodobnie do odkrecenia tej naktrtki bedę musial użyc wiekszej sily ( obawiam się wtedy o uszkodzenie koronki nakretki ) ... . powiedzcie co mam zrobic i jak ja ewentualnie poluzowac ? Płynem już spryskiwalem i nic nie pomoglo . pozdrawiam .- :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 CB1100 SFy ok 170 MBkliknij na żółte( czyli X11) prawym przyciskiem myszki i wybierz ,, Zapisz Element Docelowy Jako ,, wybierz folder i zapisz . Może tam znajdziesz odpowiedź . Jak nie da rady to wklej to poniższe w przeglądarkę lub jakiegoś GetRight-ahttp://downloads.hondatech.info/Moto/Honda...shop-Manual.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi