Tomski_01 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 a tej pani "niemieckiego humoru" Jak bys mi sprzedal motor i ja bym wiedzial ze taka fuszerke odjebales mowiac mi prosto w oczy ze stan idealny. To bym wrocil i ci wpier*olil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) heheeh no to bedziesz miał chłopie problemy ze sprzeaniem tej husqwarny za jakis czas komus z forum :) :D Typowe polskie myslenie... zepsuło się?? to podpicować i do żyda! Ciekaw jestem jaką byś miał mine jak by sie okazało ze własnie w ten sposób postąpił sprzedawca Twojej CR :wink: Edytowane 1 Marca 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 To tomski jak ci sie nudzi mozesz przyjezdzac i bez powodu mi najebac :icon_razz: nie kazdy ma taki wypas wyczesany szpecowski humor jak wy dziewczyny takze wylajtowac bo wam majtki pekna. zdrowko,piatek mamy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi