profaner Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Hej! wiem ze moze niektorym z was to pytanie moze wydawac sie glupie ale dla mnie jest wazne... Czy ssanie w jawie to gorne czy dolne polozenie dzwigni ssanie? Chodzi o to ze spotkalem sie w opisach ze to jest gorne polozenie a zawsze uwazalem ze jest odwrotnie ... na dodatek mam naklejke na motocyklu ktora tez mnie utwierdza w przekonaniu ze dolne polozenie to ssanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2003 nie róbcie mnie w chu... ja wiem ze wy wiecie ale moze wy nie wiecie ze ja wiem ze wy wiecie!!!! Wiec powiedzcie.. bo to jest niezly zonk 2 zrodla 2 wersje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2003 u mnie ssanie ale to w wuesce jest ze jak wycage linke to mam ssanie a jak opuszcze to niemam! dobrym sposobem na to zebyś ie dowiedzął jest odkrecenie linek od gaźnika i zobaczenie rzepustnicy wtedy dojdziesz drogą dedukcji jak to naprawde jest! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2003 ssanie jest wtedy jak podciągniesz do góry tą małą dźwigienke Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi