Poison Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Strzałka wsiem! Mam wielką prośbę, czy ktoś może podpowiedzieć mi gdzie można w Warszawie lub w okolicach W-wy dorwać kuferki boczne pasujące do Simsona S51 lub same kosze pod kufry? Pozdrawiam wszystkich - Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poison Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2003 No i jak tam... nikt nic nie wie? Szkoda........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Kiedyś, chyba gdzieś w dziale "mechanika MZ" ktoś zapodał linka do firmy zajmującej się wyrobem kufrów, z tego co pamiętam mieli też w ofercie coś na simsona. Adresu sobie teraz nie przypomnę, musisz pogrzebać w archiwum, pobaw się opcją "szukaj" - myślę, że nie będzie trudno znaleźć ten wątek.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poison Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Cześć ukasz. Serdeczne dzięki za podpowiedź. BUSH dla Ciebie "tysz" pozdro i dzięki za informację, masz racje, można trochę poczekać :( Jeszcze tylko jedno pytanko, czy ktoś moze podać mni konkretną datę motobazarku? Pozdrawiam wszystkich i do zobaczyska na trasie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi