majkelpl Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 ... wyjazd na Swieta Wielkanocne. :clap: Pozwolilem sobie w tym dziale, bo ............. nie mam gdzie :) Chodzi o to: potrzebuje transport dla trzech osob, dorosly + dwójka dzieci do Polski w podanym w temacie terminie do Warszawki lub na Slask.To pierwsza opcja, lub ....Tu druga opcja: dysponuje wolnymi dwoma miejscami w samochodzie do Polski. Jesli znajda sie dwie lub jedna osoba - bedzie jazda, po kosztach czyli zrzuta na paliwo i ewentualnie, jak bedzie potrzeba, nocleg ze wzgledu na dzieci.Warunek - musza byc osoby z prawem jazdy i najchetniej faceci jako opieka nad pasazerami ( kobieta + dwoje dzieci ). Moze byc para mieszana bardzo zgrana :) Wszystkie inne zberezne i niecne zamiary wykluczone !!!! :lalag: Pas zamykam na kluczyk i go polykam ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Co za czasy?? Szukasz kierowcy, a piszesz o jakiś figurach geometrycznych :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Bo figury geometryczne wykluczam od razu aby nie bylo niedomówien :biggrin: A kierowca i body guard potrzebny, owszem :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 A no to spoko, popytam się znajomych co na wyspach zalegają :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Dzieki bardzo bo licze na jakis pozytywny odzew :biggrin: :P Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Dzieki bardzo bo licze na jakis pozytywny odzew :) :smile: a my liczymy na kontakt aby Ciebie poznac osobiscie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) No i ch*** bombki trafił - choinki nie bedzie :) :D Nikt sie nie zdeklarowal i w zwiazku z powyzszym rodzinka zostaje w Jukeju.A i tak, belgu, bys mnie osobiscie nie poznal bo ja w zwiazku ze zmiana pracy, nie mam urlopu :P I nie wiem kiedy do Polski zawitam :P Edytowane 7 Marca 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Kwidzyn Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Witam!Stary, nie mecz kobiety i dwojki dzieci taka trasa... Przeciez to meczarnia w samochodzie! Nie znajdziesz juz dla nich zadnych tanich lotow? ryanair.com itd.?Pozdr.Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Wlasnie dlatego dalem takie zapytanie, aby znalezc kogos jeszcze do podrózy, ale widze ze nic z tego i zostaja w Jukeju.Co do lotów, to wszystko sprawdzone, przejzane i nic taniego nie ma :icon_razz: Czekalismy na ostatnia chwile bo zmienialem prace i okazalo sie ze nie dostane urlopu ;) Trudno, zostana w domu i cos sobie zorganizuja :evil: Edytowane 9 Marca 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Zarabiasz tam 6 razwy wiecej i na samolot żałujesz dzieci samochodem chciałeś wysyłać :icon_mrgreen: nie ładnie tak sie nie robi :) samochodem tyle godzin :icon_mrgreen: ps.(ja takim rodzicom bym prawa rodzicielskie odbierał) Edytowane 9 Marca 2007 przez gerardgrodzisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 czort z żoną ... ale dzieciaki ... nieładnie ... Majkel zmień się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Jak to jest że nas pracujących w Polsce stac na Tanie linie do Londynu a ciebie zarabiającego niby lepiej w UK nie stac na Tanie linie do Polski? hmmmm................................... :buttrock: hmmmm...............to może tam wcale nie jest tak kolorowo afterall:) Edytowane 10 Marca 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Kurde, ale sie czepiacie !!!Jest OK, ale wydac 400 funtów na sam samolot + dojazd na lotnisko + kasa w Polsce to mi sie nie usmiecha. Wole odlozyc kase i pojechac gdzies na wakacje.A samochodem to jeszcze po Polsce musieliby jezdzic, dlatego powstala opcja przejazd autem. Wiekszosc moich znajomych jezdzi autem z dziecmi i nie narzekaja, wiec ..... ja tez chcialem. Poza tym, dzieciaki nie takie male i podróz samochodem zniosly by spokojnie.I po co to halo ???Bylo - minelo ..... Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi