Damiano_2013 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Witam wczoraj za grosze kupiłem MZ TS250 z 1975r i jest jeden bardzo istotny problem motocykl jest praktycznie caly w częściach i jeszcze gdyby tego było mało wśród tych części sa jeszcze rupiecie od innych motocykli a także dużo zapasowych elementów. Potrzebuje schematów silnika, elektryki, ramy lub katalogu części ogólnie wszystkiego co mi ułatwi go poskładać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Witam wczoraj za grosze kupiłem MZ TS250 z 1975r i jest jeden bardzo istotny problem motocykl jest praktycznie caly w częściach i jeszcze gdyby tego było mało wśród tych części sa jeszcze rupiecie od innych motocykli a także dużo zapasowych elementów. Potrzebuje schematów silnika, elektryki, ramy lub katalogu części ogólnie wszystkiego co mi ułatwi go poskładać. pozdrawiam Poszukaj ksiaki p.t. Jezdze motocyklem MZ. Almanach uzytkownikow motocykli MZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) Damiano_2013 - odezwij sie do mnie na PW posiadam taką książke gdzie jest wszystko opisane od ramy po silnik... jak remontowac itp... Edytowane 25 Lutego 2007 przez nufry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Ponawiam prośbe o mtariały dotyczące MZ TS250 Edytowane 27 Lutego 2007 przez Damiano_2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Wielkie dzięki nufry ;) bardzo mi pomogłeś za to masz u mnie browara albo i wiecej... :) Jeśli ktos jeszcze posiada materiały dotyczące TS250 prosze pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Wielkie dzięki nufry :biggrin: bardzo mi pomogłeś za to masz u mnie browara albo i wiecej... :banghead: Jeśli ktos jeszcze posiada materiały dotyczące TS250 prosze pisac. spoko, jak mi sie moto zepsuje to sie upomne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Chyba mam dla Ciebie dobrą wiadomość, powinienem mieć w domu na komputerze oryginalna serwisówkę(po polsku, śrubka po śrubce jak rozebrać i złożyć moto) do MZ TS 250 i /1. Jutro wracam do domu, to zobacze, ale mysle, ze jej nie usunałem. Wyslij mi swoj email na PW (całość waży ok 15-20 MB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Filip moglbym tez prosic o ta serwisowke?? [email protected]. POzdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 to pewnie ta sama serwisówka co wysłałem dla Damiano_2013 :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Mozliwe to ta sama co wyslal mi nufry lecz nie koniecznie. Dlatego Jesli mozesz Filip to wyslij ta serwisowke na adres: [email protected]Z gory dzieki!!! Edytowane 2 Marca 2007 przez Damiano_2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Filip jednak ta twoja serwisowka jest to ta sama co mi wysłał nufry... jednak dzięki za fatyge.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 w razie czego, wal do mnie na gg 528995. O TS wiem wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 w razie czego, wal do mnie na gg 528995. O TS wiem wszystko. :icon_rolleyes: :wink: :P Napewno się zgłosze do Ciebie bo każda pomoc mi sie przyda ale to dopiero jak zaczne ja składć do kupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi