Wojt-Kamikaze Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem ZX12r z 02' :crossy: Czy znacie jakieś forum albo jakieś stronki www z ciekawostakami o tym egzemplarzu ?:) THX za odp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Masz 17 lat co innego w opisie co innego w poscie, nie jest to aby jakas profanacja, czy znowu ktos uzywa czyjegos konta zastepczo? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt-Kamikaze Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Teraz już mam 18 :icon_biggrin: Między czasie miałem dużo motorów .. teraz 12 :biggrin: I chce sie troszke dowiedziec o tym cacku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) opcja "szukaj"ale najlepiej to znajdz moje archiwalne posty tam wszystko jest napisane :icon_biggrin: Edytowane 25 Lutego 2007 przez Kris_big Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi