Skocz do zawartości

moto-weteran pomoc!

ronon
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

imię,nazwisko: Michał Pokrywiecki

Nick : Pokrywa

miejsce zamieszkania: Ceków kol. powiat Kalisz , woj.wielkopolskie

tel: 691358335

Mogę sholować ,naprawić oraz wrazie potrzeby zapewnić nocleg dla kierowcy i oczywiście motocykla

edit:

mapa gotowa- jest w rozmiarach 196x179 cm! wiec prawie 2 metry przy dluzszym boku:)

na czasie zaczne robic legende...

Edytowane przez wild

Dzika, tak jak natura chciała

-proponuje zalozyc oddzielny temat..bo nie kazdemu chce sie calosc czytac..

przykleic. bedzie wisial kilka tyg, miesiecy? musi tego troche byc do cholery! mam "juz" 8 wpisow, to jak narazie za malo.. :|

Goska

moze zrobmy ta mape na wieksza skale?

hm...moze i nie glupie, ale bedzie trzeba sie juz teraz glowic z wydrukiem mapy. bo z wykonaniem legendy, zapisu calego to maly pryszcz...:| j.w..

niech sie inni tez wypowiedza..

Goska

Edytowane przez wild

No i jak tam samopomoc ? 8 wpisów? łał - to może rozszerzyć mapę na Europę -co będziemy sie rozdrabniać . Sorry .Ale jeszcze chyba wypadało by zaznaczać wyjazdy urlopowe tych co się wpisali i dodatkowo oznaczyć handlarzy .Bo zaworu śrubokrętem zaworu się nie zastąpi . Przykro mi to mówić ale widziałem już upadające kluby z tradycjami i dalej już nic nie powiem .

Przepraszaju

Edytowane przez prince

No i jak tam samopomoc ? 8 wpisów? łał - to może rozszerzyć mapę na Europę -co będziemy sie rozdrabniać . Sorry .Ale jeszcze chyba wypadało by zaznaczać wyjazdy urlopowe tych co się wpisali i dodatkowo oznaczyć handlarzy .Bo zaworu śrubokrętem zaworu się nie zastąpi . Przykro mi to mówić ale widziałem już upadające kluby z tradycjami i dalej już nic nie powiem .

Przepraszaju

Może jeszcze dopisać że się uczy, i nie lubi jeżdzić po 22? co napisałeś to wielka bzdura, kto będzie chciał pomóc, pomoże.. nie koniecznie ta akurat osoba, ale powie koledze żeby podjechał, bo akurat paliwa mu zabrakło? i po co handlarzy dać na mapę? pozdrawiam

to sie troche prince zezlosciles, w X osob wiecej napewno wiecej zdzialamy niz w 8 (jak jest do tej pory). jak juz wyzej pisalem: napewno spora czesc calego forum zapisze sie na do tej mapy. I tak jak do tej pory tylko te podstawowe dane beda sie znajdowaly na mapie, kto bedzie mogl pomoc ten pomoze, ja napewno jak tylko bede mogl. I mysle ze ludzi z wieksza odrobina checi pomocy nie zabraknie na tym forum.

Pozdrawiam

i po co handlarzy dać na mapę? pozdrawiam

Mareczku . Znowu wpadłeś na ćwiczenia z umiejętności czytania ze zrozumieniem?

.Bo zaworu śrubokrętem się nie zastąpi .

Ale z tego co pamiętam Twój motor oleju nie potrzebuje to i zawory może też nie .> http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=66930&hl= :clap: :P

co napisałeś to wielka bzdura, kto będzie chciał pomóc, pomoże..

Czyli zrozumiałeś że ten kto nie chce pomóc- pomoże? Czy że ten co chce pomóc to nie pomoże? Czy może według Ciebie napisałem ze kto nie chce to nie pomoże ? To ostatnie nawet by się kupy trzymało ale tego nie napisałem .Moze dla tego bzdura .

to sie troche prince zezlosciles,

No nie sorry . Zezłościłem ? Zezłościłem się jak mi samochodziarz wjeżdżał tyłem puszki w przedni zawias ,spychając mnie na krawężnik . Było to tydzień temu i raczej się nie złoszczę z powodu wirtualnych mapek samopomocy nie uwzględniających tego że ludzie sami mają wyjazdy ,urlopy ,delegacje itp. I ich znajomym raczej może nie być cudownie jechać zholowywać np. Mareczka bo ten oleju nie dolewa do silnika http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=66930&hl=

Raczej chce zwrócić uwagę że to nie pierwsza taka próba .Próbować warto . I tak samo jeśli nawet nie bardziej warto bez mapy samopomocy skontaktować się z osobami na wyznaczonej trasie wcześniej przez GG czy priv czy można liczyć na ewentualną pomoc ,niż brać wydrukowaną z komputera i sądzić że mapa to mapa i nic się nie zmienia bo tak jest zaznaczone na mapie .

...a mi sie prince wydaje ze w to nie wierzysz-

przymykam oko na twoje posty, bo jestes typowym kochanym zlosnikiem i trzeba ci to wybaczyc, ale nie badz pesymista. pozwol ze ja m.in sie o to zamartwie. a twoj wpis przyczynia sie do rozszerzania mapy- i wierz mi, bede sie z niego cieszyc. ALE- nic na sile.

Goska

No i jak tam samopomoc ? 8 wpisów? łał - to może rozszerzyć mapę na Europę -co będziemy sie rozdrabniać
mój kierownik z Krakowa pochodzi ... taki sam nerwowy i złośliwy :icon_mrgreen: a wracając do tematu

nazwisko imie Dziepak Rafał

miejscowość okolice Rzeszowa

telefon mam dwa a kto bogatemu zabroni 886441975 lub 505329324

dodatkowo oznaczyć handlarzy
to jeszcze budki telefoniczne i szalety miejskie w razie czego... przecież każdy ma "swoich" ludzi u których kupuje

Ja taką mape pomocy XJ-Assistans tworzyłem jakis czas temu u meni an wortlau XJ możecie ja zobaczyc pod tym linkiem:

http://www.yamahaxj.pl/viewpage.php?page_id=3

Propozycje wykonanania i zamieszczenia takiej mapy dla na flównym forum zapodałem jakis zcas temu w dziale technicznym ale narazie z małym odezwem z strony administarcji wiec sprawa jest caly czas otwarta.

pozdro

haryb ;)

www.haryb.pl