pokrywa Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 imię,nazwisko: Michał PokrywieckiNick : Pokrywamiejsce zamieszkania: Ceków kol. powiat Kalisz , woj.wielkopolskietel: 691358335 Mogę sholować ,naprawić oraz wrazie potrzeby zapewnić nocleg dla kierowcy i oczywiście motocykla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 -ladnie...mamy 7 wpisow. u mnie na mniejscu znajdzie sie tez kilka osob do listy. ja zaczynam kombinacje z mapa:) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) edit: mapa gotowa- jest w rozmiarach 196x179 cm! wiec prawie 2 metry przy dluzszym boku:) na czasie zaczne robic legende... Edytowane 7 Marca 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokrywa Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 I co koniec wpisów .Co niechcecie sobie pomagać w razie potrzeby. Tak się zastanawiam czy o pomoc może zwracać się każdy czy tylko ci co się wpisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 -proponuje zalozyc oddzielny temat..bo nie kazdemu chce sie calosc czytac.. przykleic. bedzie wisial kilka tyg, miesiecy? musi tego troche byc do cholery! mam "juz" 8 wpisow, to jak narazie za malo.. :| Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 8 wpisow jak na tak wielka mape to nic... moze zrobmy ta mape na wieksza skale? A mianowicie na cale forum, mysle ze inni uzytkownicy oprocz nas rowniez by byli chetni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) moze zrobmy ta mape na wieksza skale? hm...moze i nie glupie, ale bedzie trzeba sie juz teraz glowic z wydrukiem mapy. bo z wykonaniem legendy, zapisu calego to maly pryszcz...:| j.w.. niech sie inni tez wypowiedza.. Goska Edytowane 10 Marca 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 a Nas weteranow bysmy odznaczyli tez w jakis sposob od reszty uzytkownikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) No i jak tam samopomoc ? 8 wpisów? łał - to może rozszerzyć mapę na Europę -co będziemy sie rozdrabniać . Sorry .Ale jeszcze chyba wypadało by zaznaczać wyjazdy urlopowe tych co się wpisali i dodatkowo oznaczyć handlarzy .Bo zaworu śrubokrętem zaworu się nie zastąpi . Przykro mi to mówić ale widziałem już upadające kluby z tradycjami i dalej już nic nie powiem . Przepraszaju Edytowane 10 Marca 2007 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 No i jak tam samopomoc ? 8 wpisów? łał - to może rozszerzyć mapę na Europę -co będziemy sie rozdrabniać . Sorry .Ale jeszcze chyba wypadało by zaznaczać wyjazdy urlopowe tych co się wpisali i dodatkowo oznaczyć handlarzy .Bo zaworu śrubokrętem zaworu się nie zastąpi . Przykro mi to mówić ale widziałem już upadające kluby z tradycjami i dalej już nic nie powiem . Przepraszaju Może jeszcze dopisać że się uczy, i nie lubi jeżdzić po 22? co napisałeś to wielka bzdura, kto będzie chciał pomóc, pomoże.. nie koniecznie ta akurat osoba, ale powie koledze żeby podjechał, bo akurat paliwa mu zabrakło? i po co handlarzy dać na mapę? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 to sie troche prince zezlosciles, w X osob wiecej napewno wiecej zdzialamy niz w 8 (jak jest do tej pory). jak juz wyzej pisalem: napewno spora czesc calego forum zapisze sie na do tej mapy. I tak jak do tej pory tylko te podstawowe dane beda sie znajdowaly na mapie, kto bedzie mogl pomoc ten pomoze, ja napewno jak tylko bede mogl. I mysle ze ludzi z wieksza odrobina checi pomocy nie zabraknie na tym forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 i po co handlarzy dać na mapę? pozdrawiamMareczku . Znowu wpadłeś na ćwiczenia z umiejętności czytania ze zrozumieniem?.Bo zaworu śrubokrętem się nie zastąpi . Ale z tego co pamiętam Twój motor oleju nie potrzebuje to i zawory może też nie .> http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=66930&hl= :clap: :P co napisałeś to wielka bzdura, kto będzie chciał pomóc, pomoże.. Czyli zrozumiałeś że ten kto nie chce pomóc- pomoże? Czy że ten co chce pomóc to nie pomoże? Czy może według Ciebie napisałem ze kto nie chce to nie pomoże ? To ostatnie nawet by się kupy trzymało ale tego nie napisałem .Moze dla tego bzdura .to sie troche prince zezlosciles, No nie sorry . Zezłościłem ? Zezłościłem się jak mi samochodziarz wjeżdżał tyłem puszki w przedni zawias ,spychając mnie na krawężnik . Było to tydzień temu i raczej się nie złoszczę z powodu wirtualnych mapek samopomocy nie uwzględniających tego że ludzie sami mają wyjazdy ,urlopy ,delegacje itp. I ich znajomym raczej może nie być cudownie jechać zholowywać np. Mareczka bo ten oleju nie dolewa do silnika http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=66930&hl= Raczej chce zwrócić uwagę że to nie pierwsza taka próba .Próbować warto . I tak samo jeśli nawet nie bardziej warto bez mapy samopomocy skontaktować się z osobami na wyznaczonej trasie wcześniej przez GG czy priv czy można liczyć na ewentualną pomoc ,niż brać wydrukowaną z komputera i sądzić że mapa to mapa i nic się nie zmienia bo tak jest zaznaczone na mapie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 ...a mi sie prince wydaje ze w to nie wierzysz-przymykam oko na twoje posty, bo jestes typowym kochanym zlosnikiem i trzeba ci to wybaczyc, ale nie badz pesymista. pozwol ze ja m.in sie o to zamartwie. a twoj wpis przyczynia sie do rozszerzania mapy- i wierz mi, bede sie z niego cieszyc. ALE- nic na sile. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziabong Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 No i jak tam samopomoc ? 8 wpisów? łał - to może rozszerzyć mapę na Europę -co będziemy sie rozdrabniać mój kierownik z Krakowa pochodzi ... taki sam nerwowy i złośliwy :icon_mrgreen: a wracając do tematu nazwisko imie Dziepak Rafałmiejscowość okolice Rzeszowatelefon mam dwa a kto bogatemu zabroni 886441975 lub 505329324 dodatkowo oznaczyć handlarzy to jeszcze budki telefoniczne i szalety miejskie w razie czego... przecież każdy ma "swoich" ludzi u których kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ja taką mape pomocy XJ-Assistans tworzyłem jakis czas temu u meni an wortlau XJ możecie ja zobaczyc pod tym linkiem:http://www.yamahaxj.pl/viewpage.php?page_id=3 Propozycje wykonanania i zamieszczenia takiej mapy dla na flównym forum zapodałem jakis zcas temu w dziale technicznym ale narazie z małym odezwem z strony administarcji wiec sprawa jest caly czas otwarta. pozdroharyb ;) Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi