arturXJ Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Witam,przed sezonem muszę zmienić ubranko. Przynajmniej spodnie. I mam do Was prośbę. Czy znacie firmę BF? Cenowo są ok. A jak z jakością?Chcę kupić spodnie skórzane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) Witam,przed sezonem muszę zmienić ubranko. Przynajmniej spodnie. I mam do Was prośbę. Czy znacie firmę BF? Cenowo są ok. A jak z jakością?Chcę kupić spodnie skórzane. Ja mam ichnią kurtke, BF Dakar, teksowa z ochraniaczami. Cena 580 zł, jakość wypas, ciepła, z membraną i odpinaną podszewką. Ma sporo kieszeni, nieprzemakalny materiał. Ostatnio jezdziłęm przy około 3 stopniach i na prawde przez kurtke nic nie wieje :cool: Ja przynajmniej tą kurtkę polecam, cena mnie nie zabiła a jakosciowo jest dobra. Ochraniacze na ramiona, łokcie i kawałek przedramienia, usztywniony kark i lekkie usztywnienie pleców, wyjmuje i wkłada sie je łatwo. Edytowane 23 Lutego 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Równiez posiadam ta samą kurtke co Greedo i też jestem zadowolony,jedyny minus jak dla mnie tej kurtki to krótki kołnierz przez co moja szyja jest odslonięta i trza będzie zakladać kominiarke.Poza tym same plusy.Poszukaj w archiwum bylo jakiś czas temu na temat BF.Ogólnie polecam :cool: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ja mam skórę BFa czarna z wysoką stójką. Jakosc super 3 pelne sezony smigania, a smigam sporo. Jak wiadomo sie uzywa sie zuzywa wiec zuzylo sie: kolor - wyblakl od slonca i deszczu, suwak zaczal sie rozsuwac sam mimo ze jest YKK i tyle. fason trzyma, nie pruje sie. Ochraniacze ma podstawowe bez wodotryskow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturXJ Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Dzięki za informacje. Jadę na Torwar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi