machony Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Witam. Chcę kupić motocykl dobry do turystyki i jednocześnie dający wiele radości z jazdy.Fazer i Tdm różnią się od siebie dość znacznie i właśnie dlatego chcę je porównać.Fazerek ma świetny silnik ale nie wiem czy do turystyki nie jest zbyt filigranowy, czy jest dośćwygodny.Tdm na pewno jest wygodny ale czy da się nim jednocześnie ostro pośmigaćProszę o wypowiedzi?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Jeżeli zdecyduję się pozostać przy biegowcach i nie kupować maksiskutera, to będę brał pod uwagę m.in. oba wymienione przez Ciebie motocykle. Na dzień dzisiejszy brałbym TDM-ę - cenię sobie komfort podczas jazdy, o który coraz trudniej na naszych drogach usianych dziurami niczym ser szwajcarski, oraz pakowność/ładowność motocykla; do niedawna łudziłem się, że TDM-ą da się normalnie (czytaj: z rozsądną prędkością, bez obawy, że za chwilę wyglebi się jak nie na jedną, to na drugą stronę) wjechać w lekki teren, ale posiadacze tego modelu szybko pozbawili mnie złudzeń (jednak dalej żywię cichą nadzieję, że da się tym motocyklem pojeździć przynajmniej po szutrówkach). Mam nadzieję, że w nadchodzącym sezonie uda mi się wyrwać od Yamahy testówkę na jazdę próbną (nie chciałbym kupować kota w worku). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi