pino Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Intruder 1400 posiada 10 tarcz sprzęgłowych,z tym że jedna jest troszke mniejsza i grubsza(wewnętrzną), moje pytanko dotyczy przekładek sprzegłowych, zakupiłem nowe ,wszystkie przekładki są jednakowe, czy takie powinny być w zestawie czy powinna być jedna o innej grubości i wielkoś. Z góry dzięki za odpowiedziPino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterro Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Intruder 1400 posiada 10 tarcz sprzęgłowych,z tym że jedna jest troszke mniejsza i grubsza(wewnętrzną), moje pytanko dotyczy przekładek sprzegłowych, zakupiłem nowe ,wszystkie przekładki są jednakowe, czy takie powinny być w zestawie czy powinna być jedna o innej grubości i wielkoś. Z góry dzięki za odpowiedziPinoWszystkie przekladki masz jednakowe. Zwroc tylko uwage na ten pierscien ktory wkladasz najpierw. On ma swoje wyrazne polozenie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi