devilwizard Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Chodzi o czystość spalin.Nic więcej.Z tego powodu bandziory już w 2006 dostały podgżewane gażniki.Niewiem czy miały to wczesniej. Miały podgżewane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Tym optymistycznym akcentem chciałem zakończyć swoją mowe o ekologiiDramat.Zrzucam to barki wieku a tym samym niedojrzałości.Zapewne dzieci nie masz i gówno to Ciebie obchodzi jaki świat im pozostawisz.Mam nadzieje ,że ten kończący uśmieszek mówi co innego.Wracając do tematu.Jestem jak najbardziej za wprowadzaniem nowoczesnych technologii i rozwiązań do motocykli.Takie są wymogi współczesnego świata i od tego nie uciekniemy.Żal będzie troszkę wspaniałrgo olejaka (dlatego właśnie takiego mam :)) ale dopóki w naszych rękach pozostanie choć jeden egzemplarz dopóty legenda trwać będzie.I właśnie takim optymistycznym akcentem zakończe wypowiedź.Pozrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Młodzi motocykliści chcą nowoczesnych motocykli z bajerami.Ci starsi ,wolą zaś proste konstrukcje, sprawdzone przez lata.To w takim razie ja zdecydowanie zaliczam się do tych "starszych". :icon_biggrin: Wracając do tematu.Jestem jak najbardziej za wprowadzaniem nowoczesnych technologii i rozwiązań do motocykli.Takie są wymogi współczesnego świata i od tego nie uciekniemy.Żal będzie troszkę wspaniałrgo olejakaA mi żal będzie dwusuwowego skuterka, ale jak wprowadzą zakaz jazdy na dwutaktach, to się z tym pogodzę i sprawię sobie jakiś czterosuw. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) Młodzi motocykliści chcą nowoczesnych motocykli z bajerami.Ci starsi ,wolą zaś proste konstrukcje, sprawdzone przez lata. Ja tam lubie regulować sobie gaźniki, zaworki itp..zabawy.Niestety w nowe motocykle ciężko łapska wsadzić ( wtrysk , elektronika i co tam jeszcze skośni nie wymyslili) :bigrazz: Co mnie się osobiście nie podoba!Musimy się przyzwyczaić. No to ja jestem wyjątkiem :icon_mrgreen: Tzn. zaliczam sie do oblatywaczy :) p.s. Ja mam gdzieś gaźniki, zaworki i zabawy, nie mam no to czasu i sie na tym nie znam, więc wybralem wtrysk :icon_razz: Edytowane 23 Lutego 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 p.s. Ja mam gdzieś gaźniki, zaworki i zabawy, nie mam no to czasu i sie na tym nie znam, więc wybralem wtrysk biggrin.gifOd tego mamy przecież Pawła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi