Pawel Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 W tym terminie jadę do babaci swojej dziweczyny w okolice Tomaszowa. Jest tam zajebisty zalew, można wziąć kajaczek, albo żaglówkę (mam patent). Ktoś chętny mnie odwiedzić ? Zapraszam serdecznie ! Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Jadę już dzisiaj, samochodem jednak (perswazja rodzinki i zajebiste zmęczenie). Do usłyszenia w poniedziałek ! Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Kto nie był niech załuje :!: (chociaż jeszcze została niedziela) Piwo w takim miejscu i w takim towarzystwie smakuje wysmienicie :wink: Próbowałem :!: Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Taaaak. Spotkaliśmy się "rodzinnie" (czyli z żonami, ewentualnie dziewczynami + dziećmi (sztuk 1, hehehe). Piękna pogoda, długi spacerek nad zalewem chyba był niezłą odskocznią od codziennej szarości. Fajnie. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi