mati_mot Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) Znalazłem na youTube, dosyć fajnie zrobiony filmik;)Nie wiem czy było, szukałem ale nic nie znalazłem P.S. Jak tak oglądałem ten filmik, rzuciła mi się w oczy jedna rzecz. Porównując Szczecin do np. Lublina, nawet po samych ulicach to widać różnicę pomiędzy Polską A, a Polską B. Nadal istnieje ten niezatarty podział.... Edytowane 19 Lutego 2007 przez mati_mot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysia93 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Dobre to:) Ja mieszkam w szczecinie i mało witac motocyklistów:) PS: Najlepsze akcje na grudwaldzkim i na Wyszyńskiego:) PozdRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Bardzo miły filmik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Ano, tak było... w mordę!Teraz jakoś słabo z tym lataniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Major avantar z trasy na Chociwel? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 kurde, pełen szacunek dla chłopaków, nieźle śmigają, tylko ta końcówka mało optymistyczna... :banghead: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Major avantar z trasy na Chociwel? :) A jakże! Znajomy krajobraz, co? :) kurde, pełen szacunek dla chłopaków, nieźle śmigają, tylko ta końcówka mało optymistyczna... :icon_biggrin: :) :) No mało optymistyczna, ale daje do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Poznałem po drzewach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi