xedos1 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witam, dziś chciałem sprawdzić poziom oleju w swoim Dragu, odkręcam kurek a tu ku mojemu zdziwieniu brak bagnetu, więc pytanie jak się sprawdza olej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 na dole karteru masz okienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Nie ma bagnetu, to fakt.Ponizej pierwszego cylindra,z lewej strony, tuz obok dzwigni zamiany biegów masz okienko gdzie sprawdzasz stan oleuma.Musisz w tym celu wyprostowac motocykl ( sam podstawiajac pod podnózek klocek, lub z pomoca kolezanki :banghead: ), przykleknac na jedno lub dwa kolana i ............ pomodlic sie :buttrock: A tak na powaznie: przykleknac i starac sie zobaczyc w jakim polozeniu okienka jest oleum. Powinnno byc na srodeczku. Jest to przezroczyste okienko a olej jest juz brudny i ciemny wiec powinienes zobaczyc stan.Ja jeszcze dodatkowo swiece latarka i jest git :( :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Dzięki serdeczne, dziś troche pośmigałem, temperatura była 10 stopni, przestraszyłem się ze mam jakiś nieoryginalny korek bez bagnetu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi