Wo09 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witam, właśnie robie remont w exc z 2000 roku i mam problem z odkręceniem kosza sprzęgłowego, chodzi mi o wewnętrzny koszyk na którym są tarczę sprzęgłowe, nie wiem czy nie będę zmuszony kupić tego chwytaka co jest w manualu bo nawet nie drgnie - jaki tam jest gwint lewostronny ?Gdzie można kupić nowy cały kompletny kosz sprzęgłowy, i jaka może być przybliżona cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 pneumatykiem się odkręci, jest normalny gwint, kosz kupisz wszędzie tam gdzie mają części do motocykli(zamówią) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 ten kto wymyślił pneumat apowinien dostać nagrodę Nobla. pneumatem szybko i przyjemnie się ogkręca takie śruby, nie prubuj blokową śrubokrętów miedzy trybami czy coś bo tylko coś możes zuszkodzić. podjedź np do wulkanizaatora i odkęci ci, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi