Wiertara Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Ja bym się dobrze przyjrzał łożyskom. Jak mi poszło to całe koło krzywo szło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUD?Y Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Ja bym się dobrze przyjrzał łożyskom. Jak mi poszło to całe koło krzywo szło.mój brat sprowadził mtx-a 125 z włoch ponoc z zatartym silnikiem..tylne koło zablokowane i nic nie można zrobic...po wyjęciu silnika z ramy okazało sie że tylne koło nadal jest zablokowane i to chyba na łożyskach...a silnik jest w super stanie i nie jest zatarty jak wcześniej myślałem... :) :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 mój brat sprowadził mtx-a 125 z włoch ponoc z zatartym silnikiem..tylne koło zablokowane i nic nie można zrobic...po wyjęciu silnika z ramy okazało sie że tylne koło nadal jest zablokowane i to chyba na łożyskach...a silnik jest w super stanie i nie jest zatarty jak wcześniej myślałem... :icon_mrgreen: :bigrazz: :)E to niezłę miałęś szczeście hehe ktoś sie nie znał i myślał moe ze silnik sie zatarł,a to koło zablokowało.mocne,musisz wybić ośke i wymienić łożyska i wtedy sprawdz czy sie obraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 mój brat sprowadził mtx-a 125 z włoch ponoc z zatartym silnikiem..tylne koło zablokowane i nic nie można zrobic...po wyjęciu silnika z ramy okazało sie że tylne koło nadal jest zablokowane i to chyba na łożyskach...a silnik jest w super stanie i nie jest zatarty jak wcześniej myślałem... :icon_mrgreen: :biggrin: :icon_mrgreen: niektórzy to mają w żcyiu farta!! :) :) :icon_mrgreen: :flesje: moze niech autor tematu wypowie się, czy robił już coś przy motocyklu. jakieś efekty?pozdro :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUD?Y Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 niektórzy to mają w żcyiu farta!! :buttrock: :buttrock: :icon_eek: :flesje: moze niech autor tematu wypowie się, czy robił już coś przy motocyklu. jakieś efekty?pozdro :bigrazz:tak się akurat składa że motorek wizualnie jest w super stanie ale tylko wizualnie.... :banghead: w motorku brakuje natomiast wszystkich cewek w silniku,modułu i paru jeszcze innych "drobiazgów" z elektryki...naprawa przewyższyła by wartośc całego mtx-a,więc się nie opłaca w to inwestowac :banghead: :notworthy: :bigrazz: niektórzy to mają w żcyiu farta!! :buttrock: :buttrock: :icon_eek: :flesje: moze niech autor tematu wypowie się, czy robił już coś przy motocyklu. jakieś efekty?pozdro :bigrazz:tak się akurat składa że motorek wizualnie jest w super stanie ale tylko wizualnie.... :banghead: w motorku brakuje natomiast wszystkich cewek w silniku,modułu i paru jeszcze innych "drobiazgów" z elektryki...naprawa przewyższyła by wartośc całego mtx-a,więc się nie opłaca w to inwestowac :banghead: :) :icon_twisted: niektórzy to mają w żcyiu farta!! :buttrock: :buttrock: :icon_eek: :flesje: moze niech autor tematu wypowie się, czy robił już coś przy motocyklu. jakieś efekty?pozdro :bigrazz:tak się akurat składa że motorek wizualnie jest w super stanie ale tylko wizualnie.... :banghead: w motorku brakuje natomiast wszystkich cewek w silniku,modułu i paru jeszcze innych "drobiazgów" z elektryki...naprawa przewyższyła by wartośc całego mtx-a,więc się nie opłaca w to inwestowac :banghead: :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi