Badyl Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Chciałbym poinformować wszystkich ujeżdżających motocykle off-road i quady o spotkaniu dnia 17.02.2007 (sobota) o godzinie 12 na torze w Piątkowisku. Myślałem nawet o cyklicznych spotkaniach w soboty, np. o godz. 12.00 Czy są osoby, które będą w tą sobotę? Czy byłyby osoby które pojawiały by się częściej na Piątkowisku? P.S.: Nie wiedziałem czy dać to do działu Enduro/Cross czy tutaj. Zdecydowałem się tu, tak dla bezpieczeństwa :flesje: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Po ustaleniach wychodzi na to, że w niedzielę też będziemy na Piątkowisku, raczej około godz. 12.00 Jeszcze raz zapytam, czy można spodziewać się kogoś z FORUM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) Po ustaleniach wychodzi na to, że w niedzielę też będziemy na Piątkowisku, raczej około godz. 12.00 Jeszcze raz zapytam, czy można spodziewać się kogoś z FORUM? moze lepiej podpytaj w watku kto z Lodzi :buttrock: mnie nie bedzie, moze wiosna... i to raczej w Jaga i jej hondzia, bo moja Ecia nie bardzo off-roadowapozdrawiam :bigrazz: Edytowane 17 Lutego 2007 przez etita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) , bo moja Ecia nie bardzo off-roadowa astra też niby nie offroadowa a dojechała , założyciela tematu prosimy o fotki (ja robiłem :flesje: ) jutro też zapraszamy, nawet dla zdrowia można przyjechać (świeże powietrze, 2km w linii prostej do najbliższego domu :crossy: , 2 lata temu było 4 km :banghead: ) Edytowane 17 Lutego 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Na Piątkowisku swego czasu pojawiałem się w niedziele (zazwyczaj ludzie zbierali się około 14) - w sezonie 2007 mam zamiar znowu powrócić do tej tradycji. Sprzęt powoli nabiera kształtów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 astra też niby nie offroadowa a dojechała , założyciela tematu prosimy o fotki (ja robiłem :flesje: )jutro też zapraszamy, nawet dla zdrowia można przyjechać (świeże powietrze, 2km w linii prostej do najbliższego domu :P , 2 lata temu było 4 km :lapad: ) jutro (hmm patrzac na zegarek to chyba juz dzis nawet) cos sie boje ze nie dam rady, ale w przyszly weekend dla zdrowia to mozna by sie doczlapac wrzuccie zdjecia to zobacze przynajmniej co stracilam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi