Skocz do zawartości

Szczecin.nauka motorower

Krysia93
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie może gdzie jest możliwośc nauki jazdy na motorowerzez biegami.karte już mam ale chcem się nauczyc jeździc z biegiami. Może ktoś z was mógł by mnie nauczyc zmieniac biegi swoim motorowerem w szczecinie:);) zapłacił bym z 200-250 zł czas??tyle asz się naucze zmieniac biegi::icon_twisted::)moze to będzie jedna godzina:):icon_razz: a może i 10?? nie wiem prosze pisac. a co do ceny no to powiedzcie. tą cene to tak walnołem. może to za mało??hmm?

Krysia93 napisał:

Wiecie może gdzie jest możliwośc nauki jazdy na motorowerzez biegami.karte już mam ale chcem się nauczyc jeździc z biegiami. Może ktoś z was mógł by mnie nauczyc zmieniac biegi swoim motorowerem w szczecinie:);) zapłacił bym z 200-250 zł czas??tyle asz się naucze zmieniac biegi::icon_twisted::)moze to będzie jedna godzina:):icon_razz: a może i 10?? nie wiem prosze pisac. a co do ceny no to powiedzcie. tą cene to tak walnołem. może to za mało??hmm?

http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56421...html?as=2&ias=3

Krysia93 napisał:

Wiecie może gdzie jest możliwośc nauki jazdy na motorowerzez biegami.karte już mam ale chcem się nauczyc jeździc z biegiami. Może ktoś z was mógł by mnie nauczyc zmieniac biegi swoim motorowerem w szczecinie:):icon_mrgreen: zapłacił bym z 200-250 zł czas??tyle asz się naucze zmieniac biegi::notworthy::)moze to będzie jedna godzina:):) a może i 10?? nie wiem prosze pisac. a co do ceny no to powiedzcie. tą cene to tak walnołem. może to za mało??hmm?

www.garazmotor.pl

mozesz tam wykupic jazde na gs 250 i placisz za kazda godzine - ile nie wiem - ale najlepiej skontaktuj sie z nimi i powiedz jaki masz problem - powinni cos poradzic.

pozdro

Sylwek napisał:

Ty krysia moze bys sie okreslil / okreslila jakiej jestes plci. chyba ze jeszcze nie jestes pewna/ pewny...

Sylwek, obojetnie jakiej plci. Nie zmienia to faktu ze Za mlody / mloda. :icon_biggrin:

pozdrawiam

:biggrin:

Sylwek napisał:

Ty krysia moze bys sie okreslil / okreslila jakiej jestes plci. chyba ze jeszcze nie jestes pewna/ pewny...

w dzisiejszych czasach jest to normalna sprawa moze naczytał się brawo i sam nie jest pewny :lalag: albo idzie za modą

ta, on ma taka ksywe i nie podskakiwac :icon_rolleyes:

widze ze bardzo ci na tym zalezy, bo zalozyles ten sam temat w dwoch roznych dzialach. wiec ladnie prosze- nie rob burdelu z forum. zainteresowanych zapraszam do motorowery/skutery:P:P:P

pzdr:)

bez jaj... to sie umie od urodzenia... moja "kolerzanka" która pierwszy raz na niegdys moją mz siadla i dlaniej to byl "Scigacz" :icon_mrgreen: powiedzialem 3 slowa co i jak i normalnie ruszyla i nawe 3wrzucila:P i wychodzilo jej to jakos

a jeszce dodam ze blondynka blondynka :P

Edytowane przez kusiek

kusiek napisał:

...bez jaj... to sie umie od urodzenia... moja "kolerzanka" która pierwszy raz na niegdys moją mz siadla i dlaniej to byl "Scigacz" :) powiedzialem 3 slowa co i jak i normalnie ruszyla i nawe 3wrzucila:P i...

Od urodzenia to umie sie ssac mleko matki, sikac i kupe robic, reszty niestety musisz sie nauczyc albo sam albo poprzez inna osobe.

Przyklad Twoje 3 slowa

pozdrawiam

:lapad: