TwisterZG Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 500zl. :brawo:gratulacje zielonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Heh dawno Cię Kamil nie widziałem na 4um.Zresztą ja już tu tylko zaglądam raz na 2 miechy jak dobrze pójdzie,a z tego powodu że jest taki gnój i syf że aż odstrasza . . . aha bym zapomniał :bigrazz: Gratuluje Kawy i pozdrawiam. ja też tu nie zaglądałem przez jakieś 1,5 roku z tego samego powodu, ale jakos ostatnio mie naszło i właśnie tu znalazłem ogłoszenie o Kawie. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 xl ma dożywocie? rx sprzedałes?? gratuluje rx :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekmx Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Gratki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi