Maar79 Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Ja już zamówiłem pomarańczowe ledy, myślę że białe klosze nie powinny stanowić problemu w samochodach i motorach bardzo często fabrycznie są takie montowane. Ja też zakupy robie na ebay.com i znajomy przepakowuje graty do zbiorczej paczki z motorami quadami i innymi gratami trochę trwa ale wychodzi taniej. Kupiłem w ubiegłym tygodniu na ebay siodło Corbina Solo do VTX'a nowe u sprzedwacy prawie $600 ja wyrwałem też nowe tylko długo leżało w sklepie za mniej niż 1/3 ceny, mozna znaleść okazje :bigrazz: tylko trzeba tam zagladać i poszperać. Dużym ułatwieniem są też fora konkretnych modeli motocykli na ja formu VTX znalazłem taki sklepik, który oferuje wszystko co można wymyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 przeciez cruisery yamahy maja seryjnie biale klosze kierunkow, wiec raczej musza byc dozwolone, moze chodzilo o brak homologacji w tych Twoich, bo to wtedy byl by powod do zatrzymania dowodu Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Aż mi się przykro zrobiło...Kurde psy wredne, no ale nic było mineło teraz mam żółte i ładnie wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi