MotoCross Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) hej powiedzcie mi kto jest autorem i tytul tego utworu w tym filnnie: http://video.google.com/videoplay?docid=10...asaki+vs+toyota interesuje mnie ten kawałek, gdy oglądają silnik Supry... jak padnie odpowiedź, to proszę kawałek do śmietnika :biggrin: pajo Edytowane 13 Lutego 2007 przez MotoCross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Ja bym proponował jakieś % za umieszczanie tak długich linków w tytule :biggrin: Strona się rozjeżdża. I do tego nie ten dział :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 przeciez napisalem, ze po odp do kosza, wiec co sie chlopie czepiasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) No i co z tego? Czyli zgodnie z twoim rozumowaniem mozna takie tematy umieszczac wszedzi i w w kazdej ilosci na jak ktos odpowie to wszytkie do kosza. Edytowane 13 Lutego 2007 przez bekriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Prosiłbym raczej o odpowiedź, a nie o jakieś wykłady, bo i tak nic nie wnoszą do dyskusji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Ja tylko napisze ,że nie był to równy pojedynek.Toyota była ostro tuningowana a moto chyba nie.Widać w aucie ogromną ,akcesoryjną sprężarke.Dodaj coś takiego do tej Kawy a wzniesie się w powietrze :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Prosiłbym raczej o odpowiedź, a nie o jakieś wykłady, bo i tak nic nie wnoszą do dyskusji... Musisz sie liczyć z "dyskusjami' bo jak ktoś ładuje takie pytanie na grupe o motocyklach- a do tego o takim temacie to aż słabo robi.Jak szukasz wykonawcy to zapraszam na grupe alt.pl.muzyka tu masz to w formie www http://www.nnseek.com/e/alt.pl.muzyka/bo jak sie zaczniesz pytac jak przegladać grupy newsowe to dopiero bedzie dyskusja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 No dzięki, napewno skorzystam. pozdr@wiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi