Stifler Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 A niby jak Twoje dane trafią na papier od ubezpieczenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Dzis bylem w pzu zglosic nabycie motocykla ale pani mi powiedziala ze nic nie musze zglaszac, lub tez przepisywac (Umowa darowizny).No wiec jak to jest? Ja też niedawno nabyłem motocykl i w ubezpieczalni przepisywałem na swoje nazwisko. Z resztą wcześniej (poprzedni właściciel zgłosił sprzedaż) otrzymałem pismo z pzu, że przejąłem odpowiedzialność za motocykl. Dodatkowo dochodzi kalkulacja składek, czyli jeśli masz mniejsze zniżki to musisz dopłacić, nie wiem czy zwracają nadwyżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi