Skocz do zawartości

jaki kask??

Rekomendowane odpowiedzi

Kask złożony stoi na półce :icon_mrgreen: Poszło nawet łatwo. Wyjmowane boki wyprało się łatwo, gorzej z tą niby niewyjmowalną częścią. Wyściólka którą widać w kasku jest na stałe przymocowana do takiej formy z czegoś podobnego do styropianu. Wolałem tego nie moczyć gdyż bałem się, że straci swój kształt i potem nie będzie dobrze leżeć w skorupie. Także tą część nie do końca udało się wyczyścić. Ale na pewno jest lepiej niż było.

Boniek gratuluje :icon_mrgreen:

W sieci trudno przymierzyć :-)

Wiem właśnie, ale jest takie prawo konsumenta, ze w ciagu (chyba) 11dni od momentu odebrania przysyłki mozna zwrocic towar :icon_evil: Ale mam nadzieje, ze bedzie super :icon_evil:

Witam,

Mam do sprzedania Nolana N83 Tribe wraz dodatkami (antifog, ciemna szybka VPS, nosek i ochorna brody). Prawie nowy, kupiony dwa lata temu w Boldorze. Rozmiar M. Używany wyłącznie na trasach, których nie było dużo... W razie czego proszę o kontakt na PW lub gg.

• 2 tygodnie później...

Cięzko z dostaniem Nolana N61, zamówiłem przez jeden sklep - nie był dostępny, więc zamówiełem N62 (myślałem, że nowy model i ze chociaż ten bedzie) niestety nie było mojego rozmiaru i odpowiadającej mi wersji kolorystycznej, nalazłem inny sklep - nie było mojego rozmiaru, wiec znalazłem kolejny sklep (chciałem zaznaczyć, że ceny coraz droższe), zamówiłem, czekałem tydzień i dostałem maila z zapytaniem czy czekam poł miesiąca na dostawe zwłoch, czy nie, bo wtedy może przyjdzie.

Troche mi sie odechciało walki o nolana i zamówiłem agv air-tech + szyba lustrzanka, podobno jest :biggrin: więc niedługo paczka powinna się pojawić :)

Kask zamówiłem ze sklepu 4bikes.pl. Za kask mam zapłacić 666zł, za lustrzanke 160zł no i przesyłka, ale wporównaniu do ceny całości to przesyłka grosze, więc sie tym nie interesowałem:P

Jak rozmawiałem z panem z 4bikes to powiedział, że była dostawa tych kasków i jest ich więcej :biggrin:

Mam nadzieje, ze to dobry kask i ze mnie nie zawiedzie :crossy: już nie moge sie na niego doczekać! Ponad +10'C, sucho, przyjemnie, wiosna, chce mi sie jezdzić! ;)

Ale może masz szybke do tego kasku? :D lustrzanke? ;) albo mógłbyś załatwić ;)

a w kętrzynie mam rodzinę (jeden jakiś tam mój wujkobrat (dokłądnie nie wiem) jeżdził jakimś przecinakiem starszym) to z przyjazdem nie byłoby problemu i rodzice by rodzine odwiedzili ;)

Edytowane przez MACIAS1989

Tak na szybkiego to nie widzę w ofercie.Są Irydowe-złote,niebieskie,wszystkie rodzaje przyciemnienia i czerwone.Najlepiej jak bys podszedł do Inter Carsu na Leonharda ,tam mają malutki oddział Inter Motorsu .Może Ci znajdą lustrzankę ,a ty tylko poproś grzecznie o symbol modelu .Reszte załatwimy :D w innej cenie niz u nich.

Jak znajdę troche wolnego czasu to się tam wybiorę :flesje: w sumie niedaleko od szkoły :flesje:

Dzisiaj odebrałem kask ijestem zachwycony :crossy: szybka w ogóle nie paruje, fajny wygląd, mocno trzyma głowe, cichutko w nim, fajne bajery, mechanizm wyjmowania szybki ciekawy :crossy: mój M@X 600 ileś sie chowa ;)

• 3 miesiące temu...

A ja bym prosiła o radę. Muszę sobie kupić kask, ale nie za drogi (400-500zł), ale cichy. Czy mozecie polecić gdzie mam podjechać w Warszawie lub okolicach bliskich i wybrać? Oglądałam na moto bazarze Nolana szczękowego za 400 zł piękny i lekki, a tani dlatego że już nie produkowany model, ale minimalnie S-ka była za mała :icon_twisted:

A ja bym prosiła o radę. Muszę sobie kupić kask, ale nie za drogi (400-500zł), ale cichy. Czy mozecie polecić gdzie mam podjechać w Warszawie lub okolicach bliskich i wybrać? Oglądałam na moto bazarze Nolana szczękowego za 400 zł piękny i lekki, a tani dlatego że już nie produkowany model, ale minimalnie S-ka była za mała :icon_biggrin:

Cześć Ania!

Pochodzisz z Sulejówka? Kiedyś tam mieszkałem i ciekawy jestem czy się znamy :icon_twisted:

Moja dziewczyna też miała rozmiar pomiedzy S, a M. Nolan był za mały i dlatego zdecydowała się na Lazera w rozmiarze S. Podbno jest dużo wygodniejszy... kosztował ok 380 PLN. Wydaje mi się, że był to model Vertigo (??).