Harnaś Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Witam !!! Zapraszam wszystkich na tegoroczne Topienie Suki Zimy, które odbędzie się 25.03. w Częstochowie. Spotkanie o 11:00 na "Starym Rynku" Topienie odbędzie się na moście przy ul. Mirowskiej koło stadniny "Pegaz". Po topieniu odbędzie się ognisko i smażenie kiełbasek. (kiełbaski we własnym zakresie) Mile widziane własne marzanny. http://img166.imageshack.us/my.php?image=marzannazb9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Może wpadne :) zobacze tylko jak bedzie ze studiami... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Może wpadne :icon_mrgreen: zobacze tylko jak bedzie ze studiami... :icon_idea:Mateusz, a wybierasz się w kwietniu na Jasną Górę? Bo chciałbym zobaczyć tego Twojego VN-a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Mateusz, a wybierasz się w kwietniu na Jasną Górę? Bo chciałbym zobaczyć tego Twojego VN-a ? Na Jasnej Górze bede raczej na pewno (w zeszlym roku nie bylem i zaluje do tej pory)Bardzo chętnie sie spotkam z Tobą Bodman! :icon_mrgreen: Co do moto to za jakis tydzień, może dwa bede odbieral z serwisu.Bo nie wiem czy pamiętasz ale w październiku pytalem Was o rade co zrobic z moto po wypadku (naprawiać czy opchnąć i kupic inny) Zdecydowałem sie jednak naprawic, przy okazji ubralem go w pare dodatków (obniżone zaw.itd)i na razie nie zaluje i z niecierpliwością czekam na końcowy efekt :icon_mrgreen: P.S. Jak już odbiore to zaloże posta w naszym "pokoiku" i wszystko opisze... :icon_mrgreen: Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Mateusz, a wybierasz się w kwietniu na Jasną Górę? Bo chciałbym zobaczyć tego Twojego VN-a ? Na Jasnej Górze bede raczej na pewno (w zeszlym roku nie bylem i zaluje do tej pory)Bardzo chętnie sie spotkam z Tobą Bodman! :icon_mrgreen: Co do moto to za jakis tydzień, może dwa bede odbieral z serwisu.Bo nie wiem czy pamiętasz ale w październiku pytalem Was o rade co zrobic z moto po wypadku (naprawiać czy opchnąć i kupic inny) Zdecydowałem sie jednak naprawic, przy okazji ubralem go w pare dodatków (obniżone zaw.itd)i na razie nie zaluje i z niecierpliwością czekam na końcowy efekt :icon_mrgreen: P.S. Jak już odbiore to zaloże posta w naszym "pokoiku" i wszystko opisze... :icon_mrgreen: Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Mile widziane własne marzanny. HAHAHahaha dobre !! Namówiliście mnie tym !! Powinienem Się Zjawić Utopić Jakąś Marzene .... uhmm Marzanne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__pl__ Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 No od nas też wpadnie kilka moto do niedzieli oby nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 I ja też będe z kumplem wpadne :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAriosz Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Witam Juz wiosna a pogoda jeszcze zimowa, jak przez całą zime nie było sniegu to teraz spadł. Ale miejmy nadzieje ze do niedzieli stopnieje bo mam zamiar wpaść na tą imprezke. to do zobaczyska na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Panowie wpisywac się kto jedzie ? Topienie odbywa się na 100000% Niewiadomo tylko co z ogniskiem, bo tereny na których miało się odbyc są troche błotniste Napiszcie co sądzicie o tym ognisku bo jeżeli wszyscy chcą to możemy znaleśc jakieś miejsce, lub wjechac tam i troch pobrudzic maszynki Napiszcie co o tym sądzicie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ja bez wzgledu czy będzie kropić mgła czy zimno oby sniegu nie było i nie lało to przyjade ognisko dobra żecz bynajmniej coś ciepłego będzie jak zmarzniemy ale na niedziele spoko pogoda ma byc Ja jade + kumpel a ja mam jeszcze jedno pytanie odnośnie godziny bo jak wiadomo jest zmiana czasu w niedziele i czy to już będzie czas po nowemu ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__pl__ Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ja będe +kumpel. Ognisko owszem i własnie jak to bedzie z tym czasem i dokładnie gdzie sie spotykamy. Jeśli nic się nie zmieniło to do jutra na starym rynku. A i poprosił bym o aktualy numer fona do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Dostałem kilka pytan czy spotkanie bedzie o 11.00 "nowego" czy "starego" czasu.Spotykamy sie na starym rynku według nowego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAriosz Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Impreza jak najbardziej udana, pogoda wymarzona, zima podpalona i do tego jeszcze utopiona.Kiełbaski były pyszne a i siedzenia były bardzo wygodne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Topienie Suki zimy przebiegło prawidłowo - mamy nadzieje ze juz do nas nie wróci i na stałe zawita wiosna. Wielkie dzięki za liczne przybycie. Filmik z topienia marzanny http://rapidshare.com/files/22738869/Topie...rzanny.wmv.html Fotki http://www.hts24.pl/topienie_marzanny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi