MACIAS1989 Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) koncentrat ma wyższą temp wrzenia i lepiej odbiera ciepło niż rozcieńczony, nie jest wcale gęstyale jest chyba gęstrzy nierozcieńczony niż rozcieńczony, chyba że gęstość koncentratu jest mniejsza od gęstości wody Edytowane 11 Lutego 2007 przez MACIAS1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 ale jest chyba gęstrzy nierozcieńczony niż rozcieńczony, chyba że gęstość koncentratu jest mniejsza od gęstości wody ten koncentrat jest jak bardzo rozrzedzony kisiel, w ktmie spisywał się rewelacyjnie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) na dole strony jest opis o rozcięczaniu tego koncentratu http://www.olbromski.pl/microoil-midland-cs-1.php . Edytowane 12 Lutego 2007 przez MACIAS1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 na opakowaniu też jest ale nie trzeba się do tego stosować, po za tym tak jak już pisałem koncentrat uszczelni drobne wycieki Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Kupiłem dzisiaj koncentrat do chłodnic Shell Anti-Freeze. Mitlanda nie znalazłem :icon_razz: no ina etykiecie jest napisane o rozcieńczaniu koncentratu. I teraz nie wiem czy go rozcieńczać czy nie :evil: Jakie są plusy i minusy nierozcieńczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi