zulus Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Nie wiem czy było ale jakby ktoś potrzebował to znalazłem Servisówkę:http://www.jaycepatterson.com/Pink.html Nie wiem czy było ale jakby ktoś potrzebował to znalazłem Servisówkę:http://www.jaycepatterson.com/Pink.html Jeszcze jeden ciekawy link dla kupujących na ebay'u:http://42.pl/u/Uwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuTo Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 czesc zbliża mi się już 6kkm od ostatniej wymiany oleju, pomyslałem więc o ciut większym "przeglądzie" i chcę wymienić filtr powietrza. Polecicie gdzie go kupic za rozsądne pieniądze? do VL 800 `03 ofkors :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho800 Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Tak się zastanawiam czy podłączenie lightbarów czyli 2 żarówek po 55W sztuka nie zarżnie mi akumulatora? Może ktoś z Was podlączył i mu działa??Czy ktoś z użytkowników wie jakiej mocy jest alternator w Volusi bo tego nawet w instrukcji obsługi / dane techniczne nie ma.A co do realnego przebiegu to nie da się tego precyzyjnie określić. Mój motocykl jest z 2003 roku i ma nawinięte jedynie 14tyś km. Tak się zastanawiam czy podłączenie lightbarów czyli 2 żarówek po 55W sztuka nie zarżnie mi akumulatora? Może ktoś z Was podlączył i mu działa??Czy ktoś z użytkowników wie jakiej mocy jest alternator w Volusi bo tego nawet w instrukcji obsługi / dane techniczne nie ma.A co do realnego przebiegu to nie da się tego precyzyjnie określić. Mój motocykl jest z 2003 roku i ma nawinięte jedynie 14tyś km.Witam mam pytanie jak poszło z tym podłączaniem lightbarów bo sam zamierzam się do ich kupna i zamontowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 >Czy ktoś z użytkowników wie jakiej mocy jest alternator w Volusi bo tego nawet w instrukcji obsługi / dane techniczne nie ma.< 300W. Sporo Violetek ma zamontowane lightbary, więc jak nie przekombinujesz z mocą żarówek to jest jeszcze zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho800 Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 :icon_twisted: czesc zbliża mi się już 6kkm od ostatniej wymiany oleju, pomyslałem więc o ciut większym "przeglądzie" i chcę wymienić filtr powietrza. Polecicie gdzie go kupic za rozsądne pieniądze? do VL 800 `03 ofkors :biggrin:.cześć jakis czas temu znalazłem gdzieś filtr K&N za 150 zł ,a niewiem jeszcze za ile orginał jest więc można porównać i zobaczyć jaki będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 czesc zbliża mi się już 6kkm od ostatniej wymiany oleju, pomyslałem więc o ciut większym "przeglądzie" i chcę wymienić filtr powietrza. Polecicie gdzie go kupic za rozsądne pieniądze? do VL 800 `03 ofkors :bigrazz:. A ile wołają w serwisie? Ja na puławskiej ostatnio kupowałem świeczki i były tańsze niż w necie więc może i filtry nie są u nich jakieś kosmicznie drogie?A potem tel do Larsona. LuTo, powiedz - jak się chłodno zrobiło to Violka Ci się nie dławi po wyjeździe z garażu?Ja odpalam na ssaniu, ubieram się i wyjeżdżam jeszcze na ssaniu. Po ok. kilometrze wyłączamssanie i jak ujadę kawałek po czym zwolnię to na niższych obrotach przerywa, coś jakby na sek. nie dostawała paliwa :) . Jak było cieplej to problem występował o wiele rzadziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho800 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 czesc zbliża mi się już 6kkm od ostatniej wymiany oleju, pomyslałem więc o ciut większym "przeglądzie" i chcę wymienić filtr powietrza. Polecicie gdzie go kupic za rozsądne pieniądze? do VL 800 `03 ofkors ;).siema szukając do swojej wymiany znalazłem filtr powietrza K&N za 195,oleju chromowany K&N za 56,Srodki do konserwacji tych filtrów za 56zł.Mozna sobie popatrzeć na www.motoseven.pl ,lub zadać pytanie przez maila [email protected] V-tam. Poszukuje oryginalnych wydechów do volusi. Może ktoś wymieniał na nieoryginalne i mu są zbędne oryginały. Albo gdzie można ewentualnie szukać - nie muszą być nowe;)Pozdrawiamsiema powiedz mi kolego jakie masz te nieorginalne założone bo ja poszukuje troche głośniejszysz od orginalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuTo Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 A ile wołają w serwisie? przy trasie AK, chcieli ponad 2 stówy :) znalazłem w necie KNa za niecałe 170 + przesyłka zadzwonię jeszcze w pon na Puławską LuTo, powiedz - jak się chłodno zrobiło to Violka Ci się nie dławi po wyjeździe z garażu?Ja odpalam na ssaniu, ubieram się i wyjeżdżam jeszcze na ssaniu. Po ok. kilometrze wyłączamssanie i jak ujadę kawałek po czym zwolnię to na niższych obrotach przerywa, coś jakby na sek. nie dostawała paliwa :buttrock: . Jak było cieplej to problem występował o wiele rzadziej. szczerze mówiąc nie zaobserwowałem :|, być może coś tam prychnie, ale skoro mi to nie rzuciło się w oczy, to pewnie nie jest to tak kłopotliwe. jeszcze jedna sprawa. Parkując dziś moto w garażu, przyuważyłem, ze mam podświetloną kontrolkę od ukł. chłodzenia. Kontrolka jednak nie świeciła się wyraźnie, tylko jakby się lekko żarzyła. Mieliście taki objaw??? Dziś już mi się nie chciało w temat zagłębiać, ale jutro muszę to sprawdzić. podejrzewam, że może trzeba dolać płynu do układu i załatwi to sprawę, ale może się mylę ???chyba, że........ myłem dziś moto i może jakaś kropla się dostała do elektryki...... Mieliście taki przypadek??? No i jeszcze kontynuacja tematu związanego z chłodzeniem. Wymienialiście płyn w układzie??? wystarczy zdjąć lewy dekiel od zbiorniczka? Czy jeszcze jakoś inaczej trzeba rozbebeszać moto? Gdzie jest śruba spustowa?? A co z odpowietrzeniem układu??? Jak się do tego zabrać, coby nie sknocić tematu? Proszę o wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 siema powiedz mi kolego jakie masz te nieorginalne założone bo ja poszukuje troche głośniejszysz od orginalnych Cobry, ale jaki to model to nie wiem. Są troszkę więcej głośniejsze niż "trochę";) Na początku mi przeszkadzało, ale dało się przyzwyczaić. Gdybym jednak miał się gdzieś wybrać w trasę to raczej w zatyczkach. zadzwonię jeszcze w pon na Puławskąszczerze mówiąc nie zaobserwowałem :|, być może coś tam prychnie, ale skoro mi to nie rzuciło się w oczy, to pewnie nie jest to tak kłopotliwe. To muszę chyba się udać do jakiegoś magika od gaźników. Co do kontrolki - to może rzeczywiście woda się gdzieś dostała.Co do wymiany płynu to gdzieś w necie się natknąłem na instrukcję ale nie pamiętam gdzie:(Opisz jak już wymienisz to i ja sobie wiosną wymienię :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuTo Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 To muszę chyba się udać do jakiegoś magika od gaźników. ja mam sprzeta z w(y)tryskiem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Czy Volusie wychodziły całkowicie czarne bez żadnych oznaczeń firmowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Takie przeważnie były po glebie. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 To dlaczego tutaj moto jest gładkie i sprzedający gwarantóje bezwypadkowość.http://www.allegro.pl/show_item.php?item=461182562 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 To dlaczego tutaj moto jest gładkie i sprzedający gwarantóje bezwypadkowość. OT!bo nic mu nie grozi, nawet jeśli udowodniłbyś mu oszustwo :DBTW gdybyś jeszcze się nie zorientował, to w polskich ogłoszeniach wszystkie motocykle (i nie tylko) są bezwypadkowe, mają 30kkm i jeździł nimi turystycznie dziadek do kościoła. po omówienia tego zjawiska zapraszam do stosownych wątkówjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 I wszystkie są w limitowanej wersji.I kazde moto to okazja.Pozdro Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi