gurufarmi Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 hmm no nieźle. Może wreszcie ten sport ujrzy w polsce swiatlo dzienne. Nie wiem jak wy, ale ja odnosze wrażenie że motocross jest w polsce wciąż czymś undergrandowym... (?) za malo w TV , w mediach.. a przeciez tyle ludzi ma już crossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Dokładanie ... czemu nie krzyczą o FMX .... powinniśmy być z tego dumni że już ktoś zrobił Backflipa nie dawno tylko Travis robił backflipy ... a teraz mamy swojego ridera który to potrafi :] ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekmx_125 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 NO brawo :banghead: :clap: :clap: Teraz czekać aż inni się odważą żeby cos takiego zrobić...myśle przede wszytskim o Bartku Ogłazie, bo z tego co wiem inne tricki ma juz dość dobrze opanowane, a brakuje mu tylko tego żeby dogonić czołówke światową POZDRO!!! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkorwas Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Ładny Backflip :icon_razz: Pięknie zrobiony :banghead: Noi oczywiscie wielkie gratulacje dla Darka :clap: Pozdrawiam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Heh ja tylko nie mogłem zrozumieć jednego. Dzień, może dwa dni po tym jak Kłopot wylądował backflipa kupiłem gazete z nadzieją że może znajdzie sie jakaś mała wzmianka (kiedyś natknąłem sie na mały art o mx ale to było dawno temu). Niestety na pierwszej stronie afera korupcyjna - rozumiem, ważna sprawa dla państwa itd. Na drugiej stronie artykół poświęcony 2m bałwanowi ulopienemu w mojej szkole, kolejne kartki to już z górki - czyli pierdolenie o niczym.I teraz zastanawiam sie - co jest bardziej extremalne? 2m bałwan czy backflip na 100kg motorze? Odpowiedz jest prosta: CHOLERNY 2metrowy BAŁWAN, przynajmniej tak chyba twierdzą media. Bez komentarza, i jak w tym kraju o sponsorów. Dno dna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Widać, że poski freestyle motocyklowy idzie do przodu! Żayczę powodzenia naszym zawodnikom owocnych treningów i na zawodach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Po okresie treningów i wielu próbach do basenu z gąbkami, Darek Kłopot wykonał 100% backflipa z lądowaniem na ziemi! Link do filmu: Backflip Fajny klip:) Mam nadzieję, że teraz Bartek Ogłaza się wreszcie zmobilizuje!!!!!!!!!!!????????????????Gajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi