Kwiatek86 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) ...też chciałbym tak jeździć ale nawet nie próbuję, nie stać mnie niestety na jakiekolwiek błędy :icon_rolleyes: Pozostaje mi jedynie patrzeć i podziwiać :flesje: Edytowane 7 Lutego 2007 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 spoko śmigają, ale widziałem bardziej extremalnych motocyklistów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek86 Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 spoko śmigają, ale widziałem bardziej extremalnych motocyklistów...ten material slaby. zapraszam do galerii wheelieholix ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 ...też chciałbym tak jeździć ale nawet nie próbuję, nie stać mnie niestety na jakiekolwiek błędy :D Pozostaje mi jedynie patrzeć i podziwiać :DKupuj enduro, nauczysz się. Potem bardzo prosto przeniesiesz na szosę.. Pozdrawiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ostan Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 WHEELIEHOLIX :( :P :clap: :clap: :) :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek86 Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 cos wiecej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Fajnie dzidują :) .... nie sa najlepsi, ale nieźle :) z chęcią bym poćwiczył, ale tak jak ktoś wczesniej pisał.. pój portwel nie jest przystosowany do nauki.. nie stać mnie na błędy :) a poza tym GS 500E. to kariery się nie zrobie, choćwiem, że są magicy co nawet na GS robią cuda :) pozdrawiam ;) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUD?Y Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 chłopaki...super!!!!!! tak trzymac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Fajnie chlopaki.. ale pamietajcie ze jazda na jednym koles i inne popisy na szosie sa niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi