jarek73 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 mam zamiar zakupić tłumik BSM lecz nie znam tej firm -proszę więc kolegów użytkowników o opinie na temat wyrobu i producenta zamierzam wstawić go do hondy Shadow 750ACE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Gdzie kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Gdzie kupujesz?zamówiłem przez alegro i teraz się drapię w (D-głowę)czy dobry wybór ale już poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 mam zamiar zakupić tłumik BSM lecz nie znam tej firm -proszę więc kolegów użytkowników o opinie na temat wyrobu i producenta zamierzam wstawić go do hondy Shadow 750ACE zamówiłem przez alegro i teraz się drapię w (D-głowę)czy dobry wybór ale już poszło No ladnie... najarales sie a teraz nie wiesz czy nie wywaliles kasy w bloto...Na przyszlosc wpierw pomysl, popytaj a potem kupuj.Mam nadzieje, ze nie zaladowales sie na mine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 No ladnie... najarales sie a teraz nie wiesz czy nie wywaliles kasy w bloto...Na przyszlosc wpierw pomysl, popytaj a potem kupuj.Mam nadzieje, ze nie zaladowales sie na mine.cześć Belgu -JAK pewnie wiesz decyzje podejmujemy różnie ja czasami pod wpływem chwili a że cena była dobra więc zaryzykowałem jak niewypał to będzie powód do śmiechu na szadowisku pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi