Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 To, że triumph nie brzmi jak V to akurat wiedziałem, ale i tak spodziewałem się mocnego akcentu.Żeczywiście, chyba głównie tutaj chodzi o normy dopuszczalnego hałasu, ale dzięki temu firmy od tuningu się cieszą :icon_twisted: Pewnie moja 125tka na pustych wydechach brzmiałaby tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 postura vn 1600 nie jest o wiele wiekszy od vn 1600 wiec ta lampa mysle ze by sie spisala co do pasa jest mniej fajny niz kardanco sie uczepliem no poprostu mowie co mysle, staram sie byc obiektywny i powinienes powiedziec tak lepiej jakby byl kardan ale moze nie oddawal by tak plynnie mocy, pozatym mam oslone wiec pasowi nic sie na polskich drogach nie stanie, pozatym jak ktos ma kase na taki motor to nie bedzie plakal ze za pare lat bedzie musial wymienic pas, itd itpja lubie odstawac w danych pieniadzach to co najlepsze :) jednak dalej podkreslam ze DRACO ma zajebisty motor i bardzo bym taki chcial, wogole to bym chcial miec z 15 motocykli w garazu :icon_twisted:VULCAN 2 litrowy jest kapitalny i egzemplarz ktorym jezdzi DRACO jest tego przykladem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) No nie piorka mi sie napuszyly jak u pawia :icon_razz: i pstaram sie aby piueknial z kazdym nowym sezonem Stan co do kardana masz racje jest to dla mnie tez najlepsze rozwiazanie ale co do mojego jakos ntak staralem sie wyobrazic sobie go z waleem i jakos mi nie pasowalo moze to wynik ze do wygladu z pasem sie przyzyczailem :icon_twisted: :) Edytowane 28 Października 2006 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Połechtam Cię jeszcze bardziej - piękny i gdybym na nim głupio nie wyglądał, pewnie byłbym chory na tego sprzęta. http://www.allegro.pl/item137599465_kawasa...er_okazja_.htmlco on taki tani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 No ja to sie nieznam ale wydaje mi sie ze z ta bezwypatkowosci ma problem bo boczki nie wygladaja na orginalne bo sa bez emblematow kawy a zdiac jes je ciezko bo sa na wpusty a tez wedlog mojej wiedzy w 2004 roku czyli poczatku produkcji byl malowane tylko w kolorze perlowej wisni producen nazywal go Porpura ale moge sie mylic bo zdazaly sie malowania na zamowienie naprzyklad jezdzi taki w poznaniu jasno blekitny (moim zdaniem okropienstwo) :icon_twisted: A co do twojej postury to znam osobe o mniejszej niz ty a jezdzi Valkyria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 tyłek 680 mm nad ziemią? fajnie, lepiej jak w XV (przy szerokiej kanapie to ważne dla Napoleonów). Do masy można się przyzwyczaić i potrenować trochę. Może kiedyś... cholerna mentalność zachodnio-europejska :icon_twisted: w "7 lat w Tybecie" Dalajlama pyta Europejczyka dlaczego zdobywają tak niebezpieczny szczyt w Himalajach? "Bo jest..." - pada odpowiedź. Kurde! :icon_razz: Dlaczego myślimy o następnym motocyklu? Bo jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 zrobili go z pasem i pewnie to bylo najlepsze rozwiazanie trzeba zaufac ekspertom ten co dales to bity na 100% napewno mial wgniotke w baku i juz pomalowali ale widac po tym ze nie oryginalnyna takim motocyklu Prałat nie da sie zle wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Panowie dzisiaj odebralem z servisu mojego rekina po zlozeniu powercomandera na hamowni pokazalo 146 kM i 236 Nm motor stal sie nieprzewidywalny tak wiec bede chyba go demontowal bo niedaje sobie rady z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Panowie dzisiaj odebralem z servisu mojego rekina po zlozeniu powercomandera na hamowni pokazalo 146 kM i 236 Nm motor stal sie nieprzewidywalny tak wiec bede chyba go demontowal bo niedaje sobie rady z nimEee zartujesz. Nie wierzę, że to zrobisz. Przemysl to :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 No zobaczymy narazie nie mozna tego ocenic zabardzo bo pogoda nie odpowiednia ale te pare kilosow ktore zrobilem odbierajac to mnie prerazilo bo dotej pory jak dodawalo sie gazu to robil to bardzo delikatnie wrecz jak mowili ci co nim jezdzili ospale az teraz swiruje malo gazu a skok mocy jest jak dziki mustang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 ...na hamowni pokazalo 146 kM i 236 Nm... O karwa :lalag: Pokaż wydruk z hamowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Panowie dzisiaj odebralem z servisu mojego rekina po zlozeniu powercomandera na hamowni pokazalo 146 kM i 236 Nm motor stal sie nieprzewidywalny tak wiec bede chyba go demontowal bo niedaje sobie rady z nim No to niezle, taki skok mocy ze 103 do 146km, to musi byc cos, jazda takim potworkiem. I w ziązku z tym mam pytanie, czy jest taki powercomander do vn 800A? Szukałem na necie, ale nie znalazłem i wiem tylko tyle, ze kosztuje 1430zł i nic poza tym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H.D.ek Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 No moze i tak a szczeze to narazie sprawdzalem czy juz sa gdzies jakies no i okazalo sie ze sa i nawet w przyzwoitej canie ale za wielka woda np. V@H okolo 600$ no i moze trzeba bedzie sie zastanowic przeciesz zawsze mozna wrocic do orginalow http://cgi.ebay.com/ebaymotors/KAWASAKI-VU...050806901QQrdZ1 Z lekkim wgnieceniem...ale nowy i cena...!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/KAWASAKI-VU...050806901QQrdZ1 Z lekkim wgnieceniem...ale nowy i cena...!!! :)Ale co "nowy"? To licytacja wydechu a nie motocykla. Żadna rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 No to niezle, taki skok mocy ze 103 do 146km, to musi byc cos, jazda takim potworkiem. I w ziązku z tym mam pytanie, czy jest taki powercomander do vn 800A? Szukałem na necie, ale nie znalazłem i wiem tylko tyle, ze kosztuje 1430zł i nic poza tym??? Power Comander jest tylko do motocykli na wtrysku.Do VNa 800 załóż większe dysze i podnieś iglicę. Ale nie spodziewaj sie 40 KM więcej :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi