keram22 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Mam pytanie.Podczas jazdy na zimnym silniku mój Marauder ma wyraźną dziuere w mocy w zakresie średnich obrotów. Dziura ta znika w trakcie rozgrzewania silnika. Czy to jest noramalne? Dodam że Marauedera mam od 3 tygodni. Rok 99 30 tys. przebiegu. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Jak tylko na zimnym to bym się nie przejmował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 na zimnym silniku nie jeździj ani nie odkręcaj, po 2. może na wiosnę synchro i czyszczenie gaźników /tudzież zaworki/ załatwi sprawę? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi