Przemek_K_ Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 :D Siemanko... W Swojej Hondzie CR 250 94r musze zregenerować tylny amortyzator centralny. I mam do was takie pytanie odnośnie tego. Amortyzator kompletnie nie nadaje się do jazdy można powiedzieć że jest tylko sama spręzyna. Mam już wyjęty tylko musze gdzieś zawieść. i mam do was taką prośbe. Napiszcie mi Gdzie w okolicach Wawy Regenerują amortyzatory centralne do moto. i jakie są przedziały cenowe takiej naprawy ?? Słyszałem że Amortyzator po regeneracji nie chodzi tak dobrze jak oryginalny ? czy to prawda ? jakie są odczucia z jazdy po takim zabiegu ??? z góry dzięki i mam prośbe żeby wypowiadały się osoby które miały doczynienia z taką sprawą i mają co do tego pojęcie, z góry dzięki za pomoc i pozdro!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Sanchez robi to w W-wie (własciwie to koło warszawy)-jest to p. Kurowski.Amortyzator po pełnej i rzetelnej regeneracji chodzi bez rożnicy z nowym. Nie w każdym przypadku jest potrzebna pełna regenerecja z wymianą tulejek slizgowych, zaworków, etc. Czasem wystarczy wymiana uszczelniaczy sztycy, nowy olej i gaz. Cenowo-bardzo duze widełki, w zalezności od zakresu roboty; od 200 PLN do 800 i jeszcze więcej, jeśli dochodza jakieś tunerskie zaworki, etc.Ja miałem amortyzator WP od LC4 regenerowany od podstaw przez Brendlera z gdańska-jestem bardzo zadowolony, jesli robi to człowiek z wiedzą, narzedziami i pojeciem o sprawie-to odpowiednio płacąc, można smiało oczekiwac zadowolenia. Edytowane 7 Lutego 2007 przez jarek s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_K_ Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Acha dzięki za odpowiedź ale wiesz co oddałem już amortyzator w poniedziałek. Pokazałem mu ten amor i powiedział mi że narazie nie ma kolesia który regeneruje te amory, ale mu przekaże. i Powiedział że jest ostro zjechany i Regeneracja pełna będzie kosztowała 150zł :icon_mrgreen: Ja sobie myśle (co on mi gada) Czy to możliwe że za tyle mi go zregeneruje ?? bo coś mi sie nie chce wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_K_ Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 :cool: Niewiem jak to się stało ale dzisiaj mój ojciec odebrał amortyzator i jest po całej regeneracji nawet z gazem w butli i cała regeneracja kosztowała mnie 150zł :eek: :bigrazz: niewiem czemu tak tanio ale spoko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi