Skocz do zawartości

United Kingdom czyli Angielskie przy piwie

ciarah
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

dobry

PYTANIE MAM, czy moze jest ktos chetny na podroz na okolo tygodnia w MAJU trasa Southampton na prom do Francji, pozniej zachaczyc o Hiszpanie i zawrocic przez Portugalie....Fajno by bylo zrobic sobie jakis dluzszy wspolny wypad...jeszcze jest kupa czasu do namyslu...szczegolowej trasy jeszcze nie zrobilem, czekam na jakies ewentualne wskazowki....nie zamierzam takze tracic majatku, takze spanie pod namiotem, blizej przyrody ;)

pozdrawiam :flesje:

Marek

:P

dobry

PYTANIE MAM, czy moze jest ktos chetny na podroz na okolo tygodnia w MAJU trasa Southampton na prom do Francji, pozniej zachaczyc o Hiszpanie i zawrocic przez Portugalie....Fajno by bylo zrobic sobie jakis dluzszy wspolny wypad...jeszcze jest kupa czasu do namyslu...szczegolowej trasy jeszcze nie zrobilem, czekam na jakies ewentualne wskazowki....nie zamierzam takze tracic majatku, takze spanie pod namiotem, blizej przyrody :flesje:

pozdrawiam :biggrin:

Marek

:)

Cześć Marek. Pomysł całkiem dobry ale dlaczego akurat w maju?A nie w czerwcu lub lipcu..Myslalem tez o podobnej trasie, plus Andorra, . :biggrin:

No właśnie. Gadaj jak walczysz z rzeczywistością w nowym kraju? :biggrin: Bo ja się zbieram do lotu powrotnego. W sumie do 2 lat się zbieram ale tera na serio, mam dosyć j*b**ego deszczu i czarnuchów.

:icon_mrgreen:

zbierasz sie do PL?zabierasz moto ze soba? ja tez sie zbieram, po kilku latach w UK tez juz jestem spakowany, tylko nie wie wiem kiedy moto przewioze do PL. aby jechac na moto musze czekac do wiosny, ale jesli znasz kogos zaufanego kto moze przewiesc moto w okolice W-wy lub Rzeszowa to bede wdzieczny za namiary.

Edytowane przez budzik

Tu masz telefon do gostka co wozi sprzety :icon_mrgreen:

Motocyklista z zamilowania i sie gdzies tu na forum oglaszal.

Numer polski, ale .....504-639-174 Mirek :lalag:

Sciagajcie Panowie, to bedziemy razem smigac po polskich drogach :biggrin:

ISRA: 27062
SREU: 614

Cześć Marek. Pomysł całkiem dobry ale dlaczego akurat w maju?A nie w czerwcu lub lipcu..Myslalem tez o podobnej trasie, plus Andorra, . :flesje:

moze byc czerwiec lub lipiec, ja sie dostosowac moge :crossy:

jesli tak bylo by pasowalo wiekszosci (jesli jakakolwiek taka bedzie) czemu nie :crossy:

Poniewaz w czerwcu albo lipcu w 8 lub 9 maszyn, glownie Wildkow, smigamy na Chorwacje :crossy: :wink:

nic mi nie wiadomo , no i z UK to troche za daleko :flesje:

[...] z UK to troche za daleko :flesje:

Chcialo Ci sie na 4 dni jechac do Polski i wode chlac ??? :) :clap:

Juz nie wspomne o Adriannie ...... :buttrock:

To na motury tez dasz rade :crossy:

Chcialo Ci sie na 4 dni jechac do Polski i wode chlac ??? :) :flesje:

Juz nie wspomne o Adriannie ...... :buttrock:

To na motury tez dasz rade :crossy:

Chorwacje zwiedze po powrocie na stale do PL :crossy:

a poki co blizsze okolice :clap:

nic mi nie wiadomo , no i z UK to troche za daleko :icon_mrgreen:

Southampton-Vigo w Portugalii przez Andorre 2584 km -Vigo-Southampton ok 1860km. Razem ok 4444km.

Southampton - tylko do Barcelony i z powrotem ok 2900 km.

Southampton -Dubrownik ok 4800km.

Różnice prawie żadne( jedynie Barcelona jest blizej) tyle ze ja akurat w Chorwacji byłem juz pare razy dlatego bardziej odpowiada mi kierunek Iberia :icon_twisted:

Ale zawsze moge sie dostosować. :biggrin:

Southampton-Vigo w Portugalii przez Andorre 2584 km -Vigo-Southampton ok 1860km. Razem ok 4444km.

Southampton - tylko do Barcelony i z powrotem ok 2900 km.

Southampton -Dubrownik ok 4800km.

Różnice prawie żadne( jedynie Barcelona jest blizej) tyle ze ja akurat w Chorwacji byłem juz pare razy dlatego bardziej odpowiada mi kierunek Iberia :biggrin:

Ale zawsze moge sie dostosować. :P

opcja nr 1 mi sie podoba :eek:

Edytowane przez Vampimar

zbierasz sie do PL?zabierasz moto ze soba? ja tez sie zbieram, po kilku latach w UK tez juz jestem spakowany, tylko nie wie wiem kiedy moto przewioze do PL....

Czołem Budzik :banghead: , czołgiem Majkel :banghead: ,

aż mi się łza w oku zakręciła :wink: Zajrzałem tu (do starego jak Świat i na dokładkę mojego wątku)przypadkiem, gdyż poruszam się już w innym matixie :cool: na co dzień - a widzę u was bez zmian. Dla mnie teraz to trochę jak Szuflandia i Kingsize :lalag: Ja za sprawą POLO COCTA mogę już być i tu, i tu - i wszędzie mi dobrze jeszcze tylko zależy z kim :wink:

Widzę, że cały czas marzycie i planujecie wyprawy :cool: .

Oczywiście moja Szkocja dwa lata temu doszła do skutku co dało w sumie wycieczkę 7500km. Ostatnio w maju wybraliśmy się z Asia-SVeczka do Włoch 6000km, absolutnie zajebiste i niezapomniane wakacje i zakręty.

Przyszłym latem wybieramy się może do Prowansji, a może właśnie do Hiszpanii :crossy: Moja Asia odkryła motocyklowe kuszetki, bo jazdy niemieckimi auto banami mamy już po korek :icon_eek:

Pozdrawiam was serdecznie, Marcin Broecker

PS. Pozdrawiam też serdecznie wszystkich innych aktywnych od lat forumowiczów tego wątku :)

PS. Pozdrawiam też serdecznie wszystkich innych aktywnych od lat forumowiczów tego wątku :icon_eek:

pozdrawiam rowniez zacnego zalozyciela tego oto watku :banghead: :banghead:

Edytowane przez Vampimar

Pozdrawiam też serdecznie wszystkich innych aktywnych od lat forumowiczów tego wątku :flesje:

O zesz w morde jeza ............... :)

Zmartwychwstal Syn Marnotrawny :notworthy:

Ty zes sie na nas poobrazales, czy co ???

Jak tak mozna !!!!! :) :evil:

Duzo sie pozmienialo, ludzie przychodza i odchodza ( ja ) :crossy: :buttrock:

ps. jestesmy w tej samej popierdolonej bajce !!!!

Edytowane przez majkelpl