Vampimar Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 No to moi kochani ....Nie dalo nam sie spotkac osobiscie i pozegnac ( oprocz Kasi i Sylwka) to z tego miejsca mowie Wam wszystkim ..... see you later :lalag: :buttrock: :D Bede wpadal na wakacje i wtedy moze sie spotkamy na :D ....Chociaz i Budzik i Vampimar mowia ze tez wracaja do Polski ... pa Majkel :( upije sie chyba z rozpaczy ;) trzym sie chlopie i powodzenia w PL :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Powodzenia i szerokich drog w PL pozdro :) ;) :icon_razz: :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Moze w niedziele, o ile pogoda dopisze jakis wypad???Jest ktos chetny?! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Moze w niedziele, o ile pogoda dopisze jakis wypad???Jest ktos chetny?! :icon_biggrin: jak co gdzie?a konkretniej? :wink: mozliwe ,ze sie skusze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Moze w niedziele, o ile pogoda dopisze jakis wypad???Jest ktos chetny?! :lalag: Tak, ja jestem z Toba bo dawno nie smigalismy :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Tak, ja jestem z Toba bo dawno nie smigalismy :clap: ??? a ty w PL przeciez!!! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Southampton plus dalsze miejsca . :wink: szczegolnie dalsze :clap: .tel07591074884 Tak, ja jestem z Toba bo dawno nie smigalismy :cool:No tak...i pewno dlugo jeszcze nie.. :banghead: Chyba az w Polsce. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Southampton plus dalsze miejsca . :flesje: szczegolnie dalsze :flesje: .tel07591074884No tak...i pewno dlugo jeszcze nie.. :banghead: Chyba az w Polsce. :flesje: dalsze na wschod czy zachod????tu mnie gnebi , bo ja na zachodzie.... a z innej beczki...wlasnie ogladam sobie cos jak serial o gangu motorzystow :flesje: SONS OF ANARCHY....odcinek pierwszy ...link znajdziecie ponizejhttp://www.free-tv-video-online.info/inter...ons_of_anarchy/ milego ogladania :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 dalsze na wschod czy zachod????tu mnie gnebi , bo ja na zachodzie..Dorchester jest chyba w polowie drogi..Durdle Door jest odpowiednie na spotkanie,jesli znasz cos takiego?!O ile nie bedzie padal deszcz oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 A My tam nie dawno bylismy .... :crossy: Nawet Kasia miala tam imprezke urodzinowa :buttrock: No, ale jak Ty zajety, albo w Polsce siedzisz ..... :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 A My tam nie dawno bylismy .... :evil: Nawet Kasia miala tam imprezke urodzinowa :wink: No, ale jak Ty zajety, albo w Polsce siedzisz ..... :icon_biggrin:Teraz gdy mam znowu czym jezdzic i czas, to Ty wyjechales a typowo angielska pogoda zawitala na dobre.. :biggrin: Z tego co widze tutaj to najblizszy ciezki sprzet jest w Exeter :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Durdle Door Holiday Park -Main Road, West Lulworth, Wareham, Dorset, BH20, United Kingdom czyli w okolicach tego miejsca mozna by ?nie znam tego miejsca..ale warto pewnie zobaczyc..... pogada zapowiada sie nie najlepsze..jakies drobne opady to mi nie wadza :icon_mrgreen: ..gorzej jak bedzie napierniczac zdrowo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 A kazek dkw kolo Ciebie ???Jeszcze zyje i tam mieszka ??? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Dzien dobry a dzis ktos wyjezdza na sprzecie ? bo ja mam taki zamiar ktos jeszcze ? i jakies pomysly :icon_question: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Dzien dobry a dzis ktos wyjezdza na sprzecie ? bo ja mam taki zamiar ktos jeszcze ? i jakies pomysly :biggrin: :crossy: ja jade zaraz sobie nad morze...piwko :flesje: na plazy i z powrotem.....a wczesniej nie dalo rady bo praca ;) pogoda dopisuje znakomita:)oby do niedzieli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi