franekfilm Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Moze Ci sie cos pomylilo ??? :buttrock: Nie 510 a ......... 10 mil zrobiles ??? :icon_mrgreen: Dookola komina to i tak Ci duzo wyszlo :notworthy: ps. To nie Harry aby cieknal, tylko dobra, stara japonia :bigrazz: Drogi Majkelu peelu.Mieszkasz na wyspie z ogromnymi tradycjami motocyklowymi - BSA, Norton, Triumph (jeśli te nazwy nic ci nie mówią, zajrzyj do Wikipedii), a piszesz dobra, stara japonia :icon_eek: :icon_eek: :icon_mrgreen: A co do mojego przebiegu, zajrzyj do wątkuhttp://forum.motocyklistow.pl/SALVE-2008-6-LIPCA-t92816.html Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 w sumie moze i ladne toto, ale czy dobre ??? :bigrazz: :) ;) :) te, zegarek, chcesz w ucho ??? :icon_razz: Mieszkasz na wyspie z ogromnymi tradycjami motocyklowymi - BSA, Norton, Triumph (jeśli te nazwy nic ci nie mówią, zajrzyj do Wikipedii), a piszesz dobra, stara japonia :banghead: :banghead: :banghead: A co ma piernik do wiatraka ??? Pisalem o japonii a nie o British bike :icon_mrgreen: wiec .... nie pchaj sie miedzy wodke a zakaske jak starsi dyskutuja :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Zmiana tematu :D Majkel,zalatwiles to o czym rozmawialismy?Byl ktos oprocz mnie na Motorcycle Show?Wrazenia-szczegolnie poupadkowe-bezcenne;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Piczała a kiedy w sierpniu jedziesz? Może i mi się uda...w końcuwyjazd mam 08.08.08 o godzinie 24:00 mam prom a powrót 23.08.08 prom o 21:00 prom juz mam zabukowany jedzie na dwóch jak co to kazdy mile widziany im wiecej tym lepiej pozdro :biggrin: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katrin.slupsk Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ja z Polski będę wracała 22-23 lipca. A właśnie wróciłam z XX zlotu motocyklowego Nad Zalewem w Polanowie. I nawet zdobyłam nagrodę za najdłuższą trasę! :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 No to gratulacje jak chcesz wygrac jeszcze jedna nagrode za najdluzsza trase to zapraszam nie tylko ciebie ale wszystkich motocyklistow i motocyklistki na zlot w Żywcu ktory odbedzie sie 15-17 Sierpnia zapraszamja tam jade :icon_mrgreen: :icon_eek: :icon_eek: :banghead: :P :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Stary,ja slub wtedy biore :flesje: U mnie w miescie tez jest zlot akurat wtedy,kiedy do oltarza ide :clap: :smile: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Stary,ja slub wtedy biore :evil: U mnie w miescie tez jest zlot akurat wtedy,kiedy do oltarza ide :evil: :evil: :evil: To znaczy kiedy i gdzie ????A mozesz szybko odwalic formulke malzenska i .............. szybko smignac na zlot w sukni slubnej !!!! :icon_mrgreen: zlot w Żywcu ktory odbedzie sie 15-17 Sierpnia zapraszamja tam jade :crossy: :crossy: :crossy: :bigrazz: :lalag: :buttrock: No niestety My ( ekipa chinczykow + reszta swiata :crossy: ) bedziemy tam od 2-9 sierpnia :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 16 sierpnia-pisalam juz,tylko tak mnie sluchasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 no szkoda ale jak bedziesz mial chwilke to wpadnij :P i tak po za tym to najlepszego zycze :clap: :clap: :clap: :biggrin: :clap: :clap: :flesje: :flesje: :flesje: To znaczy kiedy i gdzie ????A mozesz szybko odwalic formulke malzenska i .............. szybko smignac na zlot w sukni slubnej !!!! :clap: No niestety My ( ekipa chinczykow + reszta swiata :buttrock: ) bedziemy tam od 2-9 sierpnia :crossy:to mozecie zostac do 15 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Podziekowal :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 nie ma za co hihihi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Hej wszystkim :) Ale fajnie w tej Polsce :) To byl prawdziwy chrzest bojowy :) Katrin ja planuje wracac 23 lipca.Moze uda sie razem?Daj znac,jak mozesz.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 o dojechala cala i zdrowa super gratuluje i pozdrawiam ;) ja juz nie moge sie doczekac terminu mojego wyjazdu :biggrin: :wink: :wink: :cool: :icon_mrgreen: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katrin.slupsk Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Hej wszystkim :smile: Ale fajnie w tej Polsce :D To byl prawdziwy chrzest bojowy :P Katrin ja planuje wracac 23 lipca.Moze uda sie razem?Daj znac,jak mozesz.Pozdro Z Pomorza ruszam 22 lipca rankiem - pierwszą część trasy kończę w Holandii. Następnego ranka ruszę do Dunkierki i dalej na Nottingham-Shefield. A fakt! Po Polsce jeździ się świetnie! Jestem mile zaskoczona poprawą nawierzchni - w wielu miejscach sporo pozytywnych zmian. Szkoda tylko, że czas i finanse trochę ograniczają. Ale zawsze to człowiek kilka :icon_mrgreen: kilkometrów po Ojczyźnie przejedzie! zarówno mi, jak i mojej Shadowce wycieczki się bardzo podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi