majkelpl Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 No to zobaczymy jak beda chodzily :( :) Juz sobie wyobrazam ten krzyk i pisk ludzi jak beda takie dwa potfury jechaly na pustych wydechach :) A tak przy okazji ......... ponawiam i przypominam, iz w lipcu okolo 16-17 wyruszam puszka do Polski i bede mial dwa wolne miejsca w dwie strony.Powrot kolo 15-17 sierpnia :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Majkel,a gdzie do ty Polandii wyruszasz?Jesli w okolice slaska/kielc,to daj znac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Majkel,a gdzie do ty Polandii wyruszasz?Jesli w okolice slaska/kielc,to daj znac;) Kielce :D stamtad Ci ja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 O prosze..a ja niedaleko Kielc.... :( Z nieba mi spadl z tym postem o wyjezdzie!!!!!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Kielce :D stamtad Ci ja :bigrazz: Czys Ty oczadzial, Kargul !!!! :rolleyes: Toc to ja rodowity krawaciarz !!!A jak bede jechal to jeszcze sam nie wiem ....Wiem ze motor bede kolo Czestochowy odbieral, wiec moge i o Kilce zachaczyc :biggrin: Why not ??? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Rany,to lepiej dajmy sobie spokoj z tym wszystkim,bez sensu,zebys sie po Kielcach wloczyl jak nie musisz :buttrock: Odpisalam na pw zanim przeczytalam,ze Ty kolo Czestochowy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobekaa Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 No i wrocilem do uk. Do polski jechalem non stop 25h (razem z promem). Po przyjezdzie do domciu stracilem moc w dloni od trzymania manetki gazu- 1500 km na motocyklu jedynie z przerwami na tankowanie paliwa. mordęga, ale spróbować warto. Z powrotem wracałem na dwie tury już lepiej,- w tydzien 3000 km. Dzis wycieczka tylko 500 km do durdle door ( 20-22 czrwiec nie przyjade odbieram bratanka z lotniska). Pozdro wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 http://www.bikerornot.com :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Za szybka to ta strona nie jest ;) Do cierpliwych swiat nalezy-juz sie zarejestrowalam :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Za szybka to ta strona nie jest :wink: Do cierpliwych swiat nalezy-juz sie zarejestrowalam ;) u mnie hula jak trzeba ;)fajnie jestjak ty to witch to Ci zaproszenie wyslalem :( :flesje: a teraz ide hulac/// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Prosze prosze,jaki sprytny;) :crossy: :icon_mrgreen: Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Gilotyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 u mnie hula jak trzeba ;)fajnie jestjak ty to witch to Ci zaproszenie wyslalem :cool: :flesje: a teraz ide hulac/// No to ja tez juz jestem :crossy: Nick taki jak na forum, ale bez pl :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) juz pare osob dolaczylo z PL :icon_eek: Edytowane 9 Czerwca 2008 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) A,to o to Ci chodzilo;)Widzialam tylko jednego kolesia :icon_eek: Edytowane 9 Czerwca 2008 przez Gilotyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 jest ktos chetny na spotkanie przy muzeum motocykli (open day) zacznie sie o 10.30 bedzie kilkaset motocykli (moze wiecej) no i duzo atrajcji Sunday, 15 June, Bikers Day 15 Jun 2008, - All day info:Sammy Miller Motorcycle Museum Bashley Cross Rd, New Milton, Hampshire, BH25 5SZ http://museum.sammymiller.co.uk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi