Lisu Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Halo Wszystkim wkońcu mam neta już na nowej chacie trochę to trwało ale już po wszystkim, ważne że dzis znowu jest pogoda i mam nadzieję że weekend też dopisze. Wybiorę się gdzies pewnie z kolesiem bo Sylwia robi panienskie i muszę sie ewakuować wiec najlepiej gdzies daleko na maszynie. :bigrazz: a odnosnie imprezy 11-13 lipca napeno dojedziemy przywieziemy weselną. :icon_razz: Pozdrawiam grono . :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 A tak btw.Hydzio to czesto w Twoich rejonach jestesmy;) Jak w Hydzia rejonach to i w moich!!No to dawajcie na male :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 No,teraz to juz widze nie mamy wyjscia;)Pierwszy wolny weekend i sie zjawiamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Swietnie ;) Zapraszamy i czekamy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hydzio Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 podpisuje sie dwiema rencami pod tym co tu Kali pisze :icon_razz: tylko dajcie tak z godzine wczesniej znać żeby sie piwo schlodziło. Niech Moc Bedzie Z Wami >>--------> p.smieszkanie siostry wolne :) -można by jej było bajzlu narobić jakiegoś malego co?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Nie,no Hydzio-nie jestem typem tesciowej ktora sie nie zapowiada :lapad: Dam znac min.kilka dni wczesniej;)Co do mieszkania siostry to hmm..nie wiedzialam,ze u Ciebie imprezki az tak sie koncza :clap: Ale pomyslim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariow Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witam wszystkich. W sumie to na forum udzielam sie pierwszy raz i mam nadzieje ze nie ostatni he he. Pisze poniewaz szukam motocyklistow z Southampton lub okolic na szybkie wypady po pracy i w weekendy, zeby sobie po prostu posmigac po okolicy np. po New Forest. Nie wiem czy ten post wstawilem w dobre miejsce ale jesli ktos by sie znalazl zainteresowany to ja jestem jak nabardziej za. Pozdrawiam Mariusz :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Hej Mariusz :icon_mrgreen: Ja troche bardziej na polnoc,ale na pewno kiedys bedzie okazja sie spotkac :icon_mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam ponownie weekend wypad pozytywnie sobota startford na :bigrazz: ze szfagrem, a wczoraj pojechalismy z przyszłą do Oxfordu też na :cool: ale co sie okazało w pubie nad rzeką siedzieli pod parasolami moto rodacy nie zagadałem niestety bo moja chciała spędzić czas romantix :P ale jak cos to pozdrawiam moto rodaków z Oxfordu jakby kiedy zajżeli na forum. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 (edytowane) a ja testowalem swoje nowe wydechy...bez podlaczenia O2 sensorow ...boze zlituj sie...zerzalo mi 10 litrow na 25 mil :D ......takze musze wydac wiecej troszke pieniazkow na przerobienie rurek coby mi sesory sie zamocowaly:D....na szczescie juz znalazlem ludzi od tego......i w srode prawdopodobnie wszystko wroci do ladu ;)....ale pryka pieknie!!!...bardzo glosno....nawet chyba za glosno..... :flesje: pozdr :) :biggrin: Witaj Mariusz ;)ja od Ciebie na zachod jakies 110,2 mil .....jak bedziesz w okolicy zapraszam na browarka ;) Edytowane 2 Czerwca 2008 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariow Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 No i udalo sie spotkac chlopakow z Southampton:) Dzieki wszystki za namiary. Pozdrowienia dla Marcina i Kamila z ktorymi dzisiaj smigalem. Mam nadzieje Kali ze kiedys rzeczywiscie uda sie razem pojezdzic. A ciebie Vampimar zapraszam do Southampton, tu tez mamy niezle browary he he. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myduck Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 No i udalo sie spotkac chlopakow z Southampton:) Dzieki wszystki za namiary. Pozdrowienia dla Marcina i Kamila z ktorymi dzisiaj smigalem. Joł :-)Pare miesiecy temu narzekalem ze nie ma z kim smigac a teraz taka ekipa mi sie zebrala ze hoho :-)Ciezko wszystkich razem zebrac do kupy ale jest jakies 10 - 12osob :icon_mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) Male sprostowanie: Kasia postarzeje sie dopiero w lipcu i z tej okazji 11-13 lipca bedzie pod Durdle Door topic smutki (oczywiscie w wodach oceanu, nie w butelce :lalag: ). Male sprostowanie ............. :icon_razz: My wiemy kiedy Ty sie "starzejesz", ale .......... ten termin 20-22 czerwca to jest termin na spotkanie z okazji ......... ze sie spotykamy :) Z tego co wiem to chetnych jest kilku:ruthi + narzeczona, lisu + Sylwia, budzik, moze wpadna jeszcze kali, gilotyna, moze chlopaki z southamptom .......... who knows ... :bigrazz: A potem spotkamy sie na Twoich urodzinach i wtedy juz bedzie ..... duzo, duzo, duzo :flesje: [...]my bierzemy namiot (znaczy sie pozyczamy od Ciebie zeby sie scislej wyrazic :P). Tak jakby co ............ ja tez biore namiot, wiec .......... chyba bedziesz spala ze mna :icon_razz:Jak mam placic za domek 250 funtow :banghead: to juz zdecydowanie opcja namiot bierze gore :lalag: aale pryka pieknie!!!...bardzo glosno....nawet chyba za glosno..... :cool: pozdr :buttrock: :flesje: E tam glosno ..........Moje glosno chodzily :icon_razz: Edytowane 3 Czerwca 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam Panowie :cool: Mialby moze ktos chetnego na Forda Mondeo 2.0 aut, rok 96 bez Taxu i M.O.T.u za 200funtow? M.O.T przejdzie bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 E tam glosno ..........Moje glosno chodzily :icon_razz: moje chyba glosniejsze......zdecydowanie glosniejsze.....ale poki co dzis znff je zdjalem.....dalem do przerobki, odbiore z rana i znuff .......juz jedno dziecko sie wystraszylo...plakalo w nieboglosy :notworthy: no ale bedziemy sie mieli jeszcze okazje przekonac czyje glosniejszze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi