budzik Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 No wlasnie :banghead: Nawet U NAS zapowiadaja opady sniegu a tego od lat nie bylo !!!!Panika na maxa !!! :eek: W takim razie .............. pozostanie nam spotkac sie w "innych okolicznosciach przyrody" :D :crossy: a ja jestem twardy :D i wczoraj jezdzilem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Nie no, kolego, ja smigam codzienie, ale .............. w sniegu ??? :D I to jeszcze wlaczyc z taka pogoda 180 mil w jedna manke ??? :crossy: Dziekuje, postoje. :D Mozemy najwyzej pojechac do tego muzeum motocykli co jeszcze nie bylismy :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 No wlasnie :) Nawet U NAS zapowiadaja opady sniegu a tego od lat nie bylo !!!!Panika na maxa !!! :eek: W takim razie .............. pozostanie nam spotkac sie w "innych okolicznosciach przyrody" :buttrock: :crossy:No no ;) A nie mowilem aby szykowac sanki i goronce piwo a do roboty i tak musze na vn bo mam 20 mil w jedna strone :crossy: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 No wlasnie :D Nawet U NAS zapowiadaja opady sniegu a tego od lat nie bylo !!!!Panika na maxa !!! :eek: W takim razie .............. pozostanie nam spotkac sie w "innych okolicznosciach przyrody" :D :crossy: spotkanie w innych okolicznosciach oczywiscie :crossy: , niech sie rozpogodzi tylko....takze, ja oflicjalnie wymeldowuje sie z wyjazdu do Birmingham :( i tak musze do 13 pracowac....>a ze zdecydowalem sie nie jechac to wzialem sobie mala fuszke na godzine , dwie dluzej :flesje: pije wasze zdruffko i coby sie pogoda polepszyla :cool: a ja jestem twardy :D i wczoraj jezdzilem :)oczywiscie lokalnie jestem codziennie na motocyklu i tak juz zostanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) Panowie !!!Jest akcja :flesje: a potem :crossy: W dniach 1-2 grudnia spotykamy sie u budzika w Bournemouth na impre, troche posmigamy, zaliczymy Muzeum Motocykli i bedzie gites !!! :buttrock: Kto sie pisze ??? ......... oprocz mnie ??? :biggrin: Edytowane 23 Listopada 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Panowie !!!Jest akcja :crossy: a potem :flesje: W dniach 1-2 grudnia spotykamy sie u budzika w Bournemouth na impre, troche posmigamy, zaliczymy Muzeum Motocykli i bedzie gites !!! :notworthy: Kto sie pisze ??? ......... oprocz mnie ??? :notworthy:znasz moja odpowiedz :flesje: , innym razem...bardzo zajety weekend ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Twoja znam ;) Ale zapytalem do calosci spoleczenstwa " przy piwie" :flesje: :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Twoja znam :( Ale zapytalem do calosci spoleczenstwa " przy piwie" :flesje: :icon_razz:O ile pogoda bendzie wzgledna to sie pisze :eek: No to jutro jade wyskoczyc z paru funt i wymienic opone bo jusz lysa jak kolanodzis pogoda dopisywala :eek: i dla calej ekipy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam wszystkich przy angielskim piwie!! Na dowód, że nie macie czego żałować niedoszłego spotkania podsyłam zdjęcia jaka nędza tam panowała:http://picasaweb.google.pl/damiangawronski...877917193166146http://picasaweb.google.pl/damiangawronski...880794821255762http://picasaweb.google.pl/damiangawronski...875645155465490http://picasaweb.google.pl/damiangawronski...875554961152226 chude takie :P :icon_razz: A tak poważnie-zapraszam tutaj: http://forum.motocyklistow.pl/Birmingham-M...how-t86512.html Znajdziecie tam troszke fotek :buttrock: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Na dowód, że nie macie czego żałować niedoszłego spotkania podsyłam zdjęcia jaka nędza tam panowała:http://picasaweb.google.pl/damiangawronski...875554961152226 chude takie :banghead: :bigrazz: Pozdrawiam! No masz racje ......... :D Jakies takie nudy tam panowaly ........... :evil: Zes zapuscil zurawia niezlego :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam wszystkich przy angielskim piwie!! Na dowód, że nie macie czego żałować niedoszłego spotkania podsyłam zdjęcia jaka nędza tam panowała: chude takie :banghead: :) Pozdrawiam!ja tam takie chude chetnie bym blizej poznal :D widze ze dobrze im sie przyatrywales, w szczegolnosci blondynce z yamahy :bigrazz: pozdr. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 w szczegolnosci blondynce z yamahy :banghead: pozdr. :D Mnie sie wydaje ze ta blondyna zwyczajnie, nachalnie, bezczelnie, * mu w kadr weszla jak chcial zrobic zblizenie garow :) * - niepotrzebne skreslic lub cos dodac :bigrazz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 * - niepotrzebne skreslic lub cos dodac :) Nic dodać nic ująć, cała prawdę Michale odkryłeś ;) Wy się śmiejecie, ale ta czarnulka ze stoiska BUEL'a bardzo chętnie robiła sobie zdjęcia ze wszystkimi,zarzucając nogę na każdego jak leciało. W pewnym momencie podszedł jakiś chłopaczek może z 14 lat a ta Pani to samo, aż się dzieciakowi dresy zaczęły podnosić :DPani zdecydowanie powinna się ogarnąć... :P A pani z Yamahy...MNIAM :eek: No panowie ale motorki to na tych zdjęciach też były, i nie mówcie, że nie!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 No panowie ale motorki to na tych zdjęciach też były, i nie mówcie, że nie!!! :) jakie motorki???to chyba nie to forum :) pozdr :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Siemka ! Moze ktos z Was wie cos o jakis targach lub wystawie motocykli w UK.Zaliczylbym cos takiego w martwym sezonie.Pzdr. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi